خدامعلی نورانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سالجاری مبنی بر تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی از سوی رهبر معظم انقلاب، ضرورت حمایت از کارآفرینان و تولیدکنندگان داخلی بر همگان آشکار شده سات.
این مسئول عنوان کرد: از آنجا که بخشی از جمعیت جامعه را معلولان تشکیل میدهند، رسیدگی به وضعیت اشتغال و حمایت از این قشر آسیب پذیر در جامعه از اولویتهای مسئولان محسوب می شود.
اعمال سیاستهای ویژه جهت کاهش وابستگی معلولان و مددجویان به بهزیستی
رئیس اداره بهزیستی شهرستان رباط کریم ادامه داد: در این راستا دولت نیز سیاستهای ویژه ای جهت حمایت از معلولان و مدد جویان در نظر گرفته است که از آن جمله می توان به سیاستهای تشویقی جهت کاهش وابستگی این افراد به سازمان بهزیستی اشاره کرد.
وی گفت: اداره بهزیستی رباط کریم نیز با اجرای اینگونه سیاستها و برنامه ها، اقدامات مثبتی جهت ایجاد اشتغال پایدار و کاهش وابستگی این قشر به حمایتهای سازمان برداشته است.
اختصاص 6 میلیارد تومان تسهیلات خود اشتغالی به مددجویان رباط کریم
نورنی اشاره کرد: به این منظور طی سالجاری بیشترین اعتبارشهرستان رباط کریم از محل وام مشاغل خانگی به مبلغ 11میلیارد و 200 میلیون ریال به اداره بهزیستی اختصاص پیدا کرد.
این مسئول افزود: همچنین، مبلغ شش میلیارد ریال تسهیلات خوداشتغالی برای معلولان و مددجویان دارای مدرک فنی و حرفه ای اختصاص یافته است و تاکنون 36 نفر در این زمینه به بانک معرفی شده اند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان رباط کریم بیان کرد: به دنبال این اقدام، 224 نفر از معلولان و مددجویان تحت پوشش اداره بهزیستی رباط کریم جهت دریافت این نوع وام به بانکهای مربوطه معرفی شدند و با هماهنگیهای صورت گرفته، مبلغ تصویبی را دریافت خواهند کرد.
نظر شما