به گزارش خبرگزاری مهر، هادی غلامی با اشاره به برگزاری یادواره شهیدان شریفی و ابراهیمی اظهار کرد: یادواره شهیدان شریفی و ابراهیمی فردا پنجشنبه با حضور سردار اسماعیل قاآنی از فرماندهان دوران دفاع مقدس و همرزم شهیدان و همچنین خانواده های شهدا، در سالن شهید هاشمی نژاد واقع در خیابان وحید برگزار می شود.
دبیر ستاد یادواره شهید بابا نظر افزود: شهیدان شریفی و ابراهیمی ارتباط خاصی با شهید نظرنژاد داشتند و امروزه قبر این سه شهید در بهشت رضا در کنار یکدیگر قرار دارد.
غلامی با بیان اینکه شجاعت شهید نظرنژاد، اخلاص شهید ابراهیمی و قدرت نظامی شهید شریفی راهگشای عملیاتها در هشت سال دفاع مقدس بود، گفت: یادواره شهید شریفی و ابراهیمی برای نخستین بار توسط ستاد یادواره شهید بابانظر برگزار میشود که از سال آینده یادواره این دو شهید به طور مشترک با یادواره شهید نظرنژاد برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری یادواره شهیدان شریفی و ابراهیمی، افزود: همه ساله یادواره بزرگ شهید نظر نژاد به طور کشوری در مشهد برگزار می شد اما از دو همرزم صمیمی ایشان غفلت شده بود که بنا شد یادواره این دو شهید در امسال برگزار و از سال آینده به طور مشترک برگزار شود.
دبیر ستاد یادواره شهید بابا نظر اظهار کرد: پس از جلسات مختلف با مسئولان حوزه فرهنگ ایثار و شهادت، تصمیم برآن شد یادواره شهیدان شریفی و ابراهیمی در پایان دیماه 91 برگزار شود.
غلامی گفت: اقدامات خوبی از جمله جمع آوری آثار، عکس ها، فیلم ها و مصاحبه های شهیدان شریفی و ابراهیمی انجام شده است و همچنین ویژه نامه نشان سرخ نیز با محوریت این دو شهید تهیه شده است.
وی اظهار کرد: از مردم شهید پرور مشهد مقدس دعوت می شود در این مراسم معنوی شرکت نموده و موجب زینب بخشی به محفل گرم شهدا شوند.
نظر شما