۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۴:۳۶

شرك با بيشترين تماشاچي در سال

تعداد سينماروهاي اروپايي از مرز يك ميليارد نفر گذشت

براي دومين بار از سال 1990 به اين سو، ميزان حضور علاقمندان هنر هفتم در اتحاديه اروپا در سالن هاي سينما در سال 2004 از مرز يك ميليارد نفر گذشت.

به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري مهر و به نقل از گزارش مركز سمعي بصري اروپا، بيش از يك ميليارد و پنج ميليون نفر از شهروندان 25 كشور عضو اتحاديه اروپا در سال گذشته ميلادي به سينما رفته اند كه در مقايسه با آمار سال پيش از آن حدود شش درصد افزايش را نشان مي دهد. گرچه از اين تعداد تنها 5/26 درصد به تماشاي فيلم هاي اروپايي رفته و حدود 71 درصد فيلم هاي امريكايي را ترجيح داده اند. اين آمار نسبت به سال 2003 تفاوت چنداني ندارد.
از جمله فيلم هاي محبوب ساكنان اتحاديه اروپا مي توان آثاري چون "شرك 2" با 43 ميليون بيننده، "هري پاتر و زنداني آزكابان" با 40 ميليون تماشاگر و "تروي" با 27 ميليون بيننده را نام برد. در ميان كشورهاي عضو اتحاديه اروپا هم فرانسوي ها با خريد 195 ميليون قطعه بليت، سينمادوست ترين ملت اروپايي لقب گرفتند. اين آمار در مقايسه با آمار سال پيش از آن شاهد رشدي 12 درصدي است. بريتانيا با 171 ميليون و آلمان با 157 ميليون سينمارو پس از فرانسه در رده هاي دوم و سوم ايستادند.
مركز سمعي بصري اروپا كه دفتر آن در شهر استراسبورگ فرانسه واقع است، مؤسسه اي خدماتي و عمومي بشمار مي رود و به آگاهي بخشي در زمينه برنامه هاي رسانه اي در كشورهاي عضو اتحاديه اروپا و ده كشور ديگر اروپايي مي پردازد.
کد مطلب 179976

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha