پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ بهمن ۱۳۹۱، ۱۹:۰۸

سوقندی عنوان کرد:

کتاب ابزار تغییر و تحول در جامعه/تعامل خوب حوزه های فرهنگی استان سمنان

کتاب ابزار تغییر و تحول در جامعه/تعامل خوب حوزه های فرهنگی استان سمنان

سمنان - خبرگزاری مهر: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان کتاب را ابزار تغییر و تحول در جامعه عنوان کرد و گفت: ابزارهای فناوری به عنوان منبع ذخیره اطلاعات محسوب می شوند و کتاب که مرجعی اصلی است، دانش و معرفت به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا سوقندی ظهر شنبه در آئین افتتاح نمایشگاه تخصصی کتاب آموزش و پرورش، برپایی نمایشگاه های کتاب را سنت خوبی دانست و اظهار داشت: هیچ چیز در جامعه جای کتاب را نمی گیرد.

وی خواستار استفاده بیشتر از منابع مختلف در کتاب های درسی و آموزش دانش آموزان شد و بر آشنایی فرزندان درون خانواده با کتاب از دوران کودکی تاکید کرد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان تامین 72 بسته فرهنگی، با استفاده از کتاب های حاضر در این نمایشگاه، برای تجهیز کتابخانه های کلاسی و مدارس این استان را تقبل کرد.

حوزه های فرهنگی استان سمنان تعامل خوبی  با یکدیگر دارند

وی با اشاره به اینکه استان سمنان سرآمد کشور در عرصه های فرهنگی و آموزشی است، گفت: در این استان حوزه های فرهنگی تعامل خوبی  با یکدیگر دارند.

سوقندی حوزه آموزش و پرورش را عامل مهمی برای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی دانست و از مسئولان آموزش و پرورش خواستار جذب دانش آموزان در زمینه ارتقای کتابخانه و کتابخوانی شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با تاکید بر جذب دانش آموزان به کتابخانه و ارتقای کتابخوانی در بین آنان گفت: دانش آموزان باید با کتاب بیشتر مانوس شوند.

کاهش شور و اشتیاق دانش آموزان به مطالعه با کتاب های فرسوده

مدیر کل آموزش وپرورش استان سمنان نیز در این مراسم با بیان اینکه کتاب های فرسوده شور و اشتیاق دانش آموزان برای مطالعه را کاهش می دهد افزود: بسیاری از کتاب های موجود در این کتابخانه ها دیگر قابل استفاده نیست.

محمد بنائیان سفید تصریح کرد: با توجه به چاپ کتاب ها و عناوین جدید در موضوعات مختلف، ضرورت خرید و توزیع کتب چاپ شده جدید در این کتابخانه ها احساس می شود.

وی تحصیل علم و دانش را وسیله ای برای به کارگیری استعدادهای نهفته در وجود انسان دانست و اظهار داشت: در فطرت انسان ساحت هایی نظیر دین، اخلاق و تمایل به علم آموزی وجود دارد که به استعدادیابی و تربیت نیاز دارد.

کتاب، محصول تجربه‏ های بشری و خلاقیت‏ های ذهنی

مدیر کل آموزش وپرورش استان سمنان کتاب، را محصول تجربه‏ های بشری و خلاقیت‏ های ذهنی و آموخته ‏های دراز مدت انسان عنوان کرد و گفت: سهم کتاب در انتقال دانش‏ ها گاهی به مراتب بیشتر و فراتر از دیگر ابزارهای آموزشی است.

وی افزود: پدید آوردن آثار علمی و فرهنگ مکتوب از توصیه ‏های مهم اولیای دین است و به گسترش دانش کمک می‏ کند و به عنوان یک میراث فرهنگی برای نسل‏ های آینده ماندگار می‏ شود.

علم آموزی و توجه به کتاب مورد توجه و تاکید دین اسلام

بنائیان سفید گفت: علم آموزی و توجه به کتاب همواره در دین اسلام مورد توجه بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه علم اساس ایمان و تقوا است، اظهار داشت: مبانی اعتقادی و اخلاقی به علم ارزش و جهت می دهد.

وی با اشاره به اینکه علم قدرت و اقتدار می آورد، خواستار گسترش فرهنگ کتاب خوانی از کودکی و دوره پیش دبستانی برای رشد خلاقیت در فرزندان جامعه شد.

گشایش نمایشگاه تخصصی کتاب آموزش و پرورش استان سمنان

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان نیز در این مراسم هدف از برگزاری این نمایشگاه را توسعه فرهنگ کتاب و کتاب خوانی، کمک به تجهیز کتابخانه های مدارس و ... عنوان کرد.

سعیده عندلیب خواه با بیان اینکه در این نمایشگاه یک هزار و 357 عنوان کتاب تا نوزدهم بهمن برای نمایش ارائه شده، تصریح کرد: علاقمندان می توانند صبح ها از ساعت 9 تا 12 و عصرها 15 تا 19 از این نمایشگاه دیدن کنند.

به گفته عندلیب خواه، نمایشگاه تخصصی کتاب آموزش و پرورش سمنان با تخفیف 30 درصدی برای دانش آموزان، کتابهایی در موضوعات تربیتی، ادبی، علمی راهنمایی، تاریخی و ... برای دانش آموزان به همراه نرم افزار آموزشی قرآن کریم ارائه می کند.

کد خبر 1806378

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha