به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" ، همايش "بزرگ بانوي خاورشناسي، اسلام پژوهي آلماني" با حضور بيست نفر از شخصيتهاي علمي و فرهنگي آلمان ، 16 و 17 خرداد ماه در تهران برگزار مي شود.
همچنين در ادامه اين همايش ، به منظور تجليل از مقام علمي دكتر عبدالجواد فلاطوري مراسم بزرگداشتي نيز در اصفهان برگزار مي شود.
كانون معنويت ايران در آلمان با بيش از پنج هزار عضو از بزرگترين مراكز اسلام پژوهي در آلمان است. اين كانون داراي نشريه اي به نام "ايران زمين" به زبان آلماني است. همچنين كتابخانه اي با سي هزار جلد كتاب به زبان فارسي در اين كانون موجود است. انتشارات كانون معنويت در آلمان كتابهاي از دكتر نصر با عنوان "سه حكيم مسلمان"، "نظر متفكران اسلامي درباره طبيعت" و "علم و تمدن در اسلام"، همچنين كتاب " در قلمرو وجدان" اثر دكتر زرين كوب و "تاريخ تطور متافيزيك در ايران" اثر اقبال لاهوري را به زبان آلماني ترجمه كرده است.


نظر شما