به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی طاهریان عصر چهارشنبه در آیین بزرگداشت تشکیل کانون های مساجد استان مرکزی در مجتمع آفتاب اراک افزود: برنامه ریزی های دشمن پس از جنگ تحمیلی ورود به عرصه فرهنگی است و در این مسیر تمام توان خود را به کار گرفته اند لذا جوانان باید با هشیاری نسبت به خنثی کردن این توطئه ها کوشا باشد.
وی بیان کرد: درحال حاضر بیش از 15 هزار کانون در کشور ایجاد شده که تا پایان برنامه پنجم حدود 25 درصد مساجد به کانون فرهنگی، هنری مجهز می شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز در این مراسم، عمده ترین ابزار دشمن در جنگ نرم را استفاده از ابزار رسانه ای عنوان کرد و افزود: اولویت اصلی نیز در استفاده از این ابزار تسلط بر ابزار دیداری و شنیداری خواهد بود.
مصطفی مشایخی همچنین رصد فضای مجازی و جذب جوانان به محیط های فرهنگی را از موارد قابل توجه در خصوص مقابله با جنگ نرم عنوان کرد.
مسوول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان مرکزی نیز با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 54 باب کانون فرهنگی در این استان تاسیس شده است بیان کرد: هم اکنون 412 کانون فرهنگی هنری در استان مرکزی مشغول به فعالیت می باشند که از این تعداد 195 کانون روستایی می باشند.
حجت الاسلام مصطفی ذوالفقاری ادامه داد: در حال حاضر 35 خانه نور، 58 هسته پژوهشی و 6 مسجد مجری شکوفه های بهشتی در استان مرکزی به فعالیت می پردازند.
در پایان از 54 مدیر کانون برتر، امام جماعت نمونه، کتابدار و رابط کانون برتر تقدیر شد.
گفتنی است به همین مناسبت مراسمی در شهرستان های خمین، ساوه و کمیجان با تقدیر از برترین ها و فعالان مسجدی برگزار میشود.
نظر شما