ایرج منعم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اشتهارد از روز گذشته با حضور مسئولان استانی افتتاح شده و آغاز به کار کرد.
وی با اشاره به اینکه شهرستان اشتهارد 126 شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده و 400 جانباز و آزاده را در خود جای داده است تصریح کرد: هدف بنیاد اشتهارد رسیدگی به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران در منزل این عزیزان است.
وی تاکید کرد: کاهش میزان مراجعات به اداره و افزایش کمی و کیفی خدمات به خانواده معظم شهدا و ایثارگران از اولویت های بنیاد اشتهارد در سال جدید خواهد بود.
منعم گفت: پرسنل این اداره به حضور در منزل خانواده های معظم شهدا و جانبازان از نزدیک از مشکلات آنها مطلع و در جهت رفع نیازها و خواسته های آنها تلاش خواهند کرد.
وی تکریم ارباب رجوع را از مهمترین شروط خدمتگزاری در جامعه اسلامی دانست و تاکید کرد: این مهم در خصوص خدمتگزاری به خانواده شهدا و جانبازان از اهمیت و حساسیت دو چندانی برخوردار خواهد بود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اشتهارد خدمتگزاری صادقانه و خالصانه به این قشر را موجب زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و راه ادای دین به این عزیزان دانست.
نظر شما