۲۷ اسفند ۱۳۹۱، ۱۹:۰۱

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار زاهدان عنوان کرد:

پرداخت نیم درصد از درآمد شهرداری به کتابخانه ها الزامی است

پرداخت نیم درصد از درآمد شهرداری به کتابخانه ها الزامی است

زاهدان-خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار شهرستان زاهدان پرداخت نیم درصد از درآمد های شهرداری به کتابخانه ها را الزامی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار شهرستان زاهدان صبح امروز در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی این شهرستان گفت: پرداخت نیم درصد در آمد شهرداری ها به کتابخانه های استان در تکمیل زیر ساخت های نهضت مطالعه الزامی است.

محمدسلیمانی افزود:پرداخت نیم درصد درآمد شهرداری به کتابخانه ها در تجهیز و گسترش امکانات مطالعه راهگشا و موثر است و باید این موضوع در اولویت کاری شهرداری قرار گیرد.

وی با تاکید بر گسترش فرهنگ مطالعه  در شهر زاهدان افزود: با فراهم شدن زیر ساخت ها و ارائه خدمات مطلوب و نوین به مخاطبان می توان افراد بیشتری را به کتابخانه ها جذب کرد.

وی راه اندازی ایستگاه های مطالعه در سطح شهر و ادارات استان را اقدام شایانی در جذب مخاطب عنوان کرد و گفت: به منظور راه اندازی و افزایش ایستگاه های مطالعه در ادارات شهر زاهدان باید تجهیزات بیشتری در این رابطه تهیه و در سایر ادارات مستقر کرد.

 

 

کد خبر 2020559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha