پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ اسفند ۱۳۹۱، ۱۱:۲۹

سرهنگ عقیلی:

رادیو قدم به قدم با راهیان نور است/ اعزام دو گروه رادیویی به یادمانهای دفاع مقدس

رادیو قدم به قدم با راهیان نور است/ اعزام دو گروه رادیویی به یادمانهای دفاع مقدس

شلمچه - خبرگزاری مهر: مدیرکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان خوزستان گفت: شبكه های رادیویی با همت حوزه بسیج معاونت صدا حضور كاروان های راهیان نور در یادمانهای دفاع مقدس را پوشش رادیویی می دهند.

سرهنگ عبدالمجید عقیلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برنامه ریزی های ابتدایی برای حضور گروه های رادیویی در مناطق جنگی از اوائل بهمن ماه آغاز و پس از هماهنگی با شبكه های رادیویی، جدول پیش بینی برنامه ها و اسامی گزارشگران آنها برای اعزام به یادمانهای دفاع مقدس اعلام شد.

وی هدف از پوشش رادیویی اردوی راهیان نور را انعكاس فضای پرنشاط، شورانگیز و غرورآفرین دوران دفاع مقدس دانست و افزود: تاكید ما بر این است كه با نگاه هنرمندانه، ویژه و تخصصی گوشه هایی از فضای دلنشین و سراسر افتخار دوران دفاع مقدس و همچنین سربلند‌یها و ایثارگری های رزمندگان را منعكس کنیم.

عقیلی اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی های صورت گرفته تصمیم بر آن شد تا در طول تعطیلات نوروز گزارشگران و سردبیران با سابقه و پرانرژی رادیو در دو تیم چهار نفره و در دو گروه به یادمانهای دفاع مقدس اعزام ‌شوند.

مدیرکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان خوزستان تصریح کرد: گروه اول از تاریخ 28 اسفند تا پنجم فروردین انجام وظیفه می كنند و گروه دوم از ششم تا 13 فروردین به ارسال گزارش، اداره رادیو جبهه، ارائه مستندات تولیدی و پوشش رسانه‌ای از فعالیت كاروانهای راهیان نور از طریق شبكه های رادیویی اقدام می كنند.

کد خبر 2021093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha