۳۰ اسفند ۱۳۹۱، ۱۱:۱۴

اخبار کوتاه انتظامی/

کشف هشت تن مواد مخدر در شهرستان میناب/توقیف 3 کامیون حامل برنج قاچاق

کشف هشت تن مواد مخدر در شهرستان میناب/توقیف 3 کامیون حامل برنج قاچاق

میناب - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی شهرستان میناب از کشف بیش از 8 تن انواع مواد مخدر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ هادی دیده ور در این رابطه اظهار داشت: مأموران پلیس ئمبارزه با مواد مخدر با همکاری دیگر یگان های انتظامی شهرستان با تلاش شبانه روزی در 11 ماهه سال جاری و اجرای طرح های تشدید برخورد با قاچاق مواد مخدر، موفق شدند 8 تن و 492 کیلو مواد مخدر و یک میلیون و 355 هزار لیتر سوخت قاچاق کشف نمایند.

وی افزود : مأموران پر تلاش و خستگی ناپذیر شهرستان در این رابطه ضمن دستگیری 855 نفر متهم در خصوص بحث مواد مخدر، سوخت و کالا، تعداد زیادی انواع سی دی و محصولات ضد فرهنگی غیر مجاز و مقادیر زیادی انواع مشروبات الکلی خارجی و دست ساز کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان میناب با تأکید بر استمرار و تدأوم طرح های پلیسی و پاکسازی نقاط آلوده شهرستان خاطرنشان کرد : پلیس در برخورد جدی و قاطع با سوداگران مرگ و قاچاقچیان و برهم زنندگان نظم عمومی و اقتصادی مصم بوده و با شدت و بدون هیچ گونه اغماضی با متخلفان برخورد می کند.

توقیف 3 کامیون حامل برنج قاچاق در بندرعباس

فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس از کشف 72 تن برنج قاچاق از 3 دستگاه کامیون خبر داد.

سرهنگ عبدالحسین بسطامی در تشریح این خبر گفت : مأموران انتظامی مستقر در ایستگاه بازرسی شهید میرزایی حین کنترل خودروهای عبوری در لاین ترانزیت به 3 دستگاه کامیون مشکوک و آنها را متوقف کردند.

وی افزود : رانندگان خوودروها با ارائه مدارک ساختگی سعی در گمراه نمودن مأموران داشته که با هوشیاری مأموران در بازرسی از کامیون ها یک هزار و هشتصد کیسه برنج 40 کیلویی به وزن 72 تن کشف و در این رابطه سه نفر را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی بندرعباس خاطرنشان کرد : کالا های قاچاق مکشوفه به همراه خودروها به اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان انتقال و متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

کد خبر 2021202

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha