۱۱ تیر ۱۳۸۴، ۱۷:۱۴

عسگراولادي در جمع دبيران استانها و شهرستانهاي حزب موتلفه:

مهمترين وظيفه اصولگرايان رفع كدورتها و آشكار شدن دوستي هاست

مهمترين وظيفه اصولگرايان رفع كدورتها و آشكار شدن دوستي هاست

حبيب الله عسگر اولادي گفت: مقام معظم رهبري امسال را سال همبستگي ملي ناميدند و ما بايد در دولت، همبستگي اصولگرايان را تضمين كنيم تا به توفيق نزديك شويم.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي كه در جمع دبيران استانها و شهرستانهاي اين حزب سخن مي گفت، تصريح كرد: از مهمترين وظايف امروز ما جمع شدن حول آهنگ ولايت است، دولت آينده دولتي اصولگرا است و همه بايد سعي كنيم در راستاي هدايتي كه رهبر معظم انقلاب فرمودند، تلاش كنيم.

قائم مقام شوراي هماهنگي با تاكيد بر اينكه براي شناخت وظائف امروز بايد گذشته را هم بررسي كنيم، اظهار داشت: مجموعه شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب در انتخابات شوراها از آقاي حبيبي دبير كل و همچنين چند نفر از اعضاي موتلفه خواست براي نامزدي ثبت نام كنند و چند هفته بعد خواست انصراف دهند، همه اعضاي موتلفه براي حفظ هماهنگي انصراف دادند.

وي ادامه داد: در انتخابات مجلس هفتم هم جبهه پيروان خط امام و رهبري با 7 نفر از ليست نهايي مخالف بود و ليست 7 + 23 منتشر هم شد اما در آن شرايط، بزرگان توصيه كردند كه نبايد اصولگرايان دو ليست متفاوت داشته باشند چون سبب خرد شدن آراء مي گردد كه در آن شرايط، بنده و آقايان بادامچيان و آل اسحاق از نامزدي انصراف داديم كه نتيجه هم داد.

دبير كل جبهه پيروان خط امام و رهبري افزود: در انتخابات رياست جمهوري پنج نامزد اصولگرا از اين تجربه استفاده نكردند و هيچكدام از اين 5 نفر هم موتلفه اي نبودند وگرنه منصرفشان مي كرديم كه امروز به ما نگويند چرا منصرفشان نكرديد.

وي در عين حال تاكيد كرد: از مجموعه شش نامزد اصولگرا تنها دكتر لاريجاني پايبند وحدت بود و در عين اينكه مجموعه شوراي هماهنگي وي را به عنوان نامزد نهايي معرفي كرده بود، حاضر بود در راستاي وحدت انصراف دهد، اما عدم هماهنگي ديگران ما را به وحدت نرساند.

عسگراولادي در ادامه اظهار داشت: امروز موتلفه در خط جبهه پيروان خط امام و رهبري و جبهه هم در خط شوراي هماهنگي است و وظيفه امروز ما اين است كه اين انتخابات را كه محصول خوبي داشته به صورتهاي گوناگون تاييد كنيم.

وي ادامه داد: نبايد درباره انتخابات سوالي وارد شود، وقتي رهبري و شوراي نگهبان مي گويند انتخابات سالم است ما حرف ديگري نبايد بزنيم.

قائم مقام شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب با اشاره به برخي انتقادات نسبت به تاييد هر دو نفر در مرحله دوم انتخابات نهم گفت: ما هر دو نفر را اصولگرا مي دانستيم و هر دو نفر را تاييد كرديم تا اختلافات از بين برود چرا كه معرفي يك نفر سبب اختلاف مي شد و اختلاف هم موجب كنار رفتن متدينين از صحنه انتخابات مي گرديد.

عسگراولادي ديگر وظيفه امروز اصولگرايان را تقويت رئيس جمهور منتخب دانست و تصريح كرد: احمدي نژاد در تركيب كابينه از مسير اصولگرايي خارج نمي شود، چون يك فرد ولايتمدار است.

وي افزود: شناختم از ايشان اينگونه است كه غيراصولگرايانه انتخاب نمي كند و حتي در اين زمينه سختگير است.

قائم مقام شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب تاكيد كرد: اينطور كه شنيده ام رهبري به ايشان نه ليست پيشنهاد داده و نه اشاره اي داشته است.

دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري ديگر وظيفه مهم اصولگرايان را رفع كدورتها و آشكار شدن دوستي ها عنوان كرد و گفت: بايد آنچه گذشته را كنترل كنيم و نگذاريم درباره گذشته بحث باشد.

وي در پايان با اشاره به ديدار هفته گذشته رئيس جمهور منتخب با رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: ساده زيستي دكتر احمدي نژاد براي همه شناخته شده است اما با آنچه در آينده خواهيد ديد نگوييد از شعارهايش عدول كرده است، بايد ضرورتها و اصول حفاظتي مربوط به رييس جمهور را پذيرفت.

عسگراولادي افزود: مقام معظم رهبري در آن ديدار به آقاي احمدي نژاد تاكيد كردند كه يك سري اصول حفاظتي ويژه رئيس جمهور است و ايشان بايد آنها را رعايت كند.

کد خبر 202145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha