به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد حسینی شامگاه شنبه در آیین تجلیل از فعالان قرآنی و نام آوران فرهنگ و هنر استان کرمان، افزود: هنرمندان ایران اسلامی با بهره گیری از قرآن به عنوان معجزه الهی در خلق آثار هنری به زیبایی در راستای توسعه و گسترش آموزه های این کتاب الهی گام برداشته اند.
وی خاطرنشان کرد: انسان به عنوان خلیفه خداوند باید به بهترین صورت کار خود را انجام داده و پیام حق را به خوبی و به گونه ای تاثیرگذار و ماندگار به دنیا معرفی کند.
وی تاکید کرد: باید با استفاده از فرهنگ و هنر اصیل و ابزارهای موجود، پیام متعالی فرهنگ اصیل ایرانی و آموزه های قرآنی را هر چه بیشتر در سطح جامعه معرفی کنیم که در این رابطه نخبگان و فرهیختگان، نقش و وظیفه سنگینی را بر عهده دارند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر لزوم توجه تمامی مدیران فرهنگی به ایجاد زمینه فعالیت هرچه بیشتر هنرمندان، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان بزرگ حامی فرهنگ و هنر و مدافع جدی این حوزه هستند که می طلبد سایر مدیران نیز همواره به این حوزه توجه لازم را داشته باشند.
وی گفت: هنرمندان و اهالی رسانه باید تلاش کنند و موضوع فرهنگ را به گونه ای مطرح کنند که فرهنگ به عنوان موضوعی دست چندم تلقی نشود.
وی در ادامه سخنانش به پیام های رییس جمهور آمریکا در آستانه نوروز اشاره و اظهار کرد: رییس جمهور آمریکا در این پیام ها به اشعار حافظ و به موضوع فرهنگ و هنر پرداخته اما آنچه در عمل می بینیم با آنچه از آن صحبت می کند، تفاوت دارد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: شعارهای زیبای دمکراسی، حقوق بشر، صلح، امنیت و نبود خشونت که از سوی رییس جمهور آمریکا مطرح می شود بسیار پرجاذبه است و همه انسانها به آنها دل می بندند اما در عمل شاهد هستیم که به این موارد عمل نمی شود و نمونه آن انفجارهای متعدد در عراق و سایر مناطق جهان به دلیل حضور آمریکاست.
وی همچنین پرداختن به مشاهیر و مفاخر را از اولویت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ذکر کرد و افزود: بزرگداشت مرحومه طاهره صفارزاده و خواجوی کرمانی از جمله برنامه های مورد نظر در استان کرمان است.
حسینی توجه به موسسات قرآنی را از دیگر اولویت های مورد تاکید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و گفت: نخستین بار معاونت امور قرآن و عترت در این وزارتخانه راه اندازی شده است.
وی تاکید کرد: هنرمندان باید در هنر خود امر به معروف و نهی از منکر را نیز مدنظر داشته باشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به احداث تالار بزرگ فرهنگ و هنر در استان کرمان اشاره کرد و گفت: این اقدام کار ماندگاری برای این استان است.
همچنین تعدادی از فعالان قرآنی و نام آوران فرهنگ و هنر استان کرمان در این نشست به بیان دیدگاه ها و درخواست های خود پرداختند و در پایان نیز از 300 فعال فرهنگی استان کرمان تجلیل شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز برای افتتاح سالن چند منظوره امام رضا (ع) در شهرستان راور و حضور در نشست قرآنی در بخش چترود کرمان و همایش فعالان قرآنی و نام آوران فرهنگ و هنر کرمان به این استان سفر کرد.


نظر شما