پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ فروردین ۱۳۹۲، ۱۲:۰۲

ساماندهی 12 خانواده بی سرپناه در ایام نوروز/ متکدیان در دو شیفت جمع آوری می شوند

ساماندهی 12 خانواده بی سرپناه در ایام نوروز/ متکدیان در دو شیفت جمع آوری می شوند

سرپرست مدیریت ساماندهی آسیبهای اجتماعی سازمان رفاه،خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: طرح ضربتی اسکان خانواده های بی سرپناه در ایام نوروز 92 متوقف نشد و 12 خانواده بی سرپناه در این ایام صاحب مسکن شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید شاهمیر با بیان این مطلب از اهدای سبد کالا و بن به خانواده های تحت پوشش خبر داد و افزود : به تمام خانواده هایی که از آبان 91،ساماندهی و اسکان آنها از سوی شهرداری انجام شده بود سبد کالا اهدا شد.

وی درمورد برنامه ریزی های انجام شده برای 6ماهه نخست سال 92هم تصریح کرد : با توجه به گرم شدن هوا،زمان و انرژی ،بیشتر به سمت و سوی جمع آوری متکدیان خواهد بود و طبق (GIS) مناطق آسیب خیز ،گشت های فوریتی در پهنه های شمال،مرکز،جنوب شرق و جنوب غرب در 2شیفت صبح و عصر به جمع آوری و ساماندهی متکدیان خواهند پرداخت.
 

کد خبر 2028101

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha