پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۳۴

روشندل:

توجه به ورزش هاي همگاني در اولويت کاری اداره ورزش و جوانان كاشمر است

توجه به ورزش هاي همگاني در اولويت کاری اداره ورزش و جوانان كاشمر است

مشهد - خبرگزاري مهر: رئيس اداره ورزش و جوانان كاشمر گفت: در سال جديد توجه اين اداره معطوف به ورزش هاي همگاني، آموزش پايه اي و استعداديابي در سطح شهرستان خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا روشندل صبح شنبه در نشست خبري در محل اداره ورزش و جوانان كاشمر اظهار كرد: در حال حاضر 13 ايستگاه ورزش صبحگاهي در سطح شهرستان فعال است كه در سال جديد به 17 ايستگاه افزايش خواهد يافت.

رئيس اداره ورزش و جوانان كاشمر افزود: در مقوله آموزش و جذب استعدادهاي ورزشي نيز با اداره آموزش و پرورش شهرستان هماهنگي لازم به عمل آمده است تا هر هيئت به صورت جداگانه درخواست استعدادیابی و آموزش از طریق مدارس را به این اداره ارائه کند که در صورت تصويب، آموزشگاه ها، اقدام به معرفي استعدادهاي ورزشي خود به مسئولان و مربيان هيئت هاي شهرستان خواهند كرد.

روشندل ميزان دستيابي اداره ورزش و جوانان كاشمر به اهداف خود در سال گذشته را 70 درصد اعلام کرد و گفت: از 39 هيئت ورزشي تصويب شده برای شهرستان، حدود 30 هيئت در دو بخش آقايان و بانوان فعاليت می کنند.

وي با اشاره به كسب مقام هاي مختلف استاني و كشوري از سوی ورزشکاران این شهرستان، بیان کرد: مقام سوم مسابقات كونگ فوي قهرماني كشور، برگزاري منظم مسابقات رشته های مختلف در تمامی رده هاي سني و بهره برداري از برخي طرح هاي عمراني از ديگر اقدامات موفق اين اداره در سال گذشته است.

رئيس اداره ورزش و جوانان كاشمر به برگزاري مسابقات فوتسال جام رمضان ويژه بانوان شهرستان با حضور 15 تيم در سال گذشته اشاره کرد و گفت: سال 91 كلاس هاي مربيگري و داوري در رشته هاي مختلف ورزشي و همچنين كارگاه هاي آموزشی در کاشمر برگزار شد كه اين روند در سال جاری ادامه خواهد يافت.

روشندل با اشاره به جذب بيش از 310 ورزشكار دختر و پسر دو و ميداني كار در رده سني نونهالان در سال گذشته، افزود: در سال جديد با هدف تقويت تيم هاي ورزشی شهرستان در تمامي رشته ها اين اقدام انجام خواهد شد.

وي از كمبود بودجه و عدم تخصيص اعتبارات شهرستان خبر داد و گفت: يكي از نیازهای اساسی شهرستان در بخش ورزش، سالن چند منظوره برای برگزاري مسابقات، تمرين ورزشكاران و آموزش هاي پايه اي است كه متاسفانه به دليل نبود بودجه، تاکنون در رسيدن به اين مهم ناموفق بوده ايم.

 

کد خبر 2041297

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha