پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۴۴

ردایی خبر داد:

راه اندازی سومین مرکز جامع سالمندان مازندران در آمل

راه اندازی سومین مرکز جامع سالمندان مازندران در آمل

آمل - خبرگزاری مهر: مدیرکل بهزیستی مازندران از ایجاد مرکز جامع توانبخشی و سالمندی در آمل با صدور مجوز از این اداره کل به عنوان سومین مرکز شبانه روزی سالمندان استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله ردایی پیش از ظهر دوشنبه در جلسه مجمع خیران شهرستان آمل اظهار داشت: از سوی منابع طبیعی و وزارت راه و شهرسازی، حدود 25 هزار متر مربع زمین مورد نیاز مرکز جامع توانبخشی و سالمندی در شهرستان آمل بین بیمارستان 160تختخوابی ودانشگاه شمال آمل پیش بینی و بزودی ساخت آن آغاز خواهد شد.

وی افزود: هزینه مورد نیاز این مرکز پس از تهیه نقشه اجرایی در حد درجه یک از سوی اداره کل بهزیستی مازندران و مجمع خیران آمل برای ظرفیت سازی بیش از هزار نفر به صورت شبانه روزی تامین خواهد شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران اضافه کرد: هم اکنون شش مرکز روزانه و دو مرکز شبانه روزی سالمندان ویژه مردان در ساری وزنان در رامسر در استان وجود دارد.

ردایی اضافه کرد: بهزیستی ماهانه برای نگهدای و ارائه خدمات توانبخشی و کلینیک درمانی 125هزارتومان مستمری به مراکز نگهداری سالمندان در استان پرداخت می کند.

مدیرعامل مجمع خیران آمل در این نشست گفت: ایجاد مرکز جامع توانبخشی و سالمندی در شهرستان آمل با عنوان سرای مهر با پیگیری های چند ساله اعضای مجمع و تلاش های دکتریوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی و با صدور مجوز از سوی اداره کل بهزیستی مازندران به ثمر نشست.

مسعود نیک پور افزود: همچنین موافقت ایجاد خانه پدر،خانه ایتام  بی سرپرست و بد سرپرست با ظرفیت حدود 50 کودک در این شهرستان از سوی اداره کل بهزیستی مازندران اخذ شد.

وی یادآورشد: اعضای هیئت امنای خانه سالمندان آمل از سوی اداره کل بهزیستی مازندران معرفی شدند.

کد خبر 2048420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha