پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۵۱

جوانفکر در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد 

جوانفکر در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد 

مشاور سابق رئیس جمهور که برای ثبت نام در وزارت کشور حاضر شده بود در پاسخ به این سوال آیا کاندیدای دولت هستید گفت صبر کنید در این مورد فعلاً چیزی نمی گویم. 

به گزارش خبرنگار مهر علی اکبر جوانفکر مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور و مدیر مسئول سابق روزنامه ایران  به همراه همسر خود وارد وزارت کشور شد و در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری ثبت نام کرد. 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر پرسید آیا برای ثبت نام در انتخابات در وزارت کشور حضور پیدا کرده اید گفت: معمولاً افراد به چه هدفی اینجا حضور پیدا می کنند من هم به همان دلیل آمده ام .

جوانفکر در پاسخ به این سئوال مهر که آیا به عنوان کاندیدای دولت ثبت نام کنید گفت: فعلاً چیزی نمی گویم صبر کنید. 

وی در پاسخ به این سئوال که مشایی چه زمانی برای ثبت نام حضور پیدا می کند، گفت : خبری از این موضوع ندارم. 

 

کد خبر 2051991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha