۲۵ تیر ۱۳۸۴، ۱۲:۳۲

مجيدجلالي در گفت و گو با "مهر" ؛

هديه من به صباباتري تنها آرامش بود // خراسان به ابومسلم افتخار كند

در ابتداي كارم در صباباتري استرس را در بازيكنان لمس كردم و تنها هديه من به آنها آرامش تيمي بود كه در نهايت منجر به قهرماني آنان شد.

مجيد جلالي سرمربي صبا باتري تهران در گفت و گو با خبرنگار ورزشي " مهر" درمشهد با بيان مطلب فوق اظهار داشت: در مجموع بازي خوب و سنگيني از سوي هر دو تيم به نمايش گذاشته شد و با اينكه فرق چنداني بين دو تيم نبود صبا باتري توانست در پايان نتيجه را به سود خود خاتمه دهد.
وي افزود: صبا باتري مجموعه اي از بازيكنان بزرگي است كه درشرايط حساس از عهده وظائف خود برمي آيند و تجربه شان را به كارمي بندند و بنابراين تغيير نتيجه دردقائق پاياني دوراز ذهن نبود.
جلالي علت حملات خطرناك ابومسلم را كه در دو صحنه منجر به برخورد توپ به تيرك دروازه شد چنين دانست : پس از دريافت گل مجبوربه تغييرسيستم شديم چرا كه چيزي براي از دست دادن نداشتيم كه خو گرفتن بازيكنان با شرايط و سيستم جديد كمي طول كشيد.

وي همچنين به كار كردن تيمش بر روي ضربات پنالتي درطول زمان باقيمانده تا بازي برگشت اذعان داشت و نحوه ضربات پنالتي اين تيم را حساب شده دانست.
سرمربي صبا باتري با اذعان به اينكه ابومسلم نيز چيزي براي قهرماني كم نداشت، گفت: خراسان بايد به ابومسلم افتخار كند كه چنين تيم قدرتمندي را شكل داده است و اين باخت چيزي از ارزشهاي آنها كم نمي كند چرا كه ضربات پنالتي بيشتر متكي به شانس بود.

کد خبر 206868

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha