پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۹:۳۴

در ادامه رویکرد تنش آمیز اعلام شد؛

کمک اروپا به تجهیز زرادخانه موشکی کره جنوبی

کمک اروپا به تجهیز زرادخانه موشکی کره جنوبی

کره جنوبی برای تقویت توان موشکی خود از کشورهای اروپایی موشک خریداری می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری "یوناپ" کره جنوبی ، کره جنوبی با هدف تقویت زرادخانه موشکی خود، موشک های ساخت کشورهای اروپایی را خریداری می کند.

این تصمیم دولت کره جنوبی پس از آن اتخاذ شده است که آمریکا با فروش موشک هایی با فناوری مشابه موشک های اروپایی به این کشور مخالفت کرد.

کره جنوبی اعلام کرد که قصد دارد موشک های "تاروس" ساخت مشترک آلمان و سوئد را خریداری کند.در این گزارش به میزان خرید این موشک ها اشاره ای نشده است.

پیشتر سئول خواستار خرید موشک های هوا به سطح "استناف" ساخت آمریکا بود که این درخواست به علت اینکه این موشک ها از نوع سلاح های استراتژیک به شمار می رود،با مخالفت وزارت دفاع آمریکا روبرو شد.

موشک های مذکور که مورد استفاده ارتش کره جنوبی قرار خواهند گرفت از نوع موشک های هدایت شونده با سیستم مکان یابی جی پی اس و دارای برد 500 کیلومتری هستند و قادر به حمل کلاهک هایی هستند که قادرند تا عمق 6 متری بتن نفوذ کنند.

 

کد خبر 2080554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha