۳۰ خرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۰۴

نوری:

ناهنجاری های ژنتیکی آمار مرگ و میر در زهک را افزایش داده است

ناهنجاری های ژنتیکی آمار مرگ و میر در زهک را افزایش داده است

زاهدان-خبرگزاری مهر: رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک گفت: ناهنجاری های ژنتیکی و عدم رعایت بهداشت باروری آمار مرگ و میر کودکان را در این شهرستان افزایش داده است.

جعفر نوری در گفتگو با مهر اظهار داشت: میزان مرگ و میرهای ژنتیکی در شهرستان زهک نسبت به سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است.

وی علت افزایش این آمار را  عدم رعایت فاصله دوران بارداری زنان، بی توجهی مادران به رعایت بهداشت باروری، عدم انجام آزمایشات بارداری و ازدواج در موقع مناسب و مصرف داروهای ممنوع در دوران بارداری بوده است.

وی اظهار داشت:  امسال شعار و سیاست وزارت بهداشت بر رعایت بهداشت باروری تاکید دارد در حالی که در گذشته سیاست بر کنترل جمعیت بوده است .

نوری گفت : در سه ماهه نخست امسال در زهک ۱۵ مورد مرگ و میر اتفاق افتاده که ۷ مورد آن به علت ناهنجاری های ژنتیکی بوده است .

وی هم چنین به عدم توجه والدین به کودکان زیر ۵ سال اشاره کرد و گفت : فرهنگ مراقبت از کودکان زیر ۵ سال باید در روستاها برای خانواده ها بازگو شود به دلیل اینکه از ۱۵ مورد مرگ و میر در سه ماهه نخست  امسال ۵در این شهرستان 5 مورد آن به علت سوانح و حوادث کودکان زیر ۵ سال از قبیل غرق شدگی ، تصادفات و مصرف داروهای نامناسب و غیرمجاز بوده است.

وی با تاکید بر اینکه باید قبل از ازدواج نسبت به انجام آزمایشات و مشاوره پزشکی اقدام کرد افزود:در سال جاری  دو مورد تالاسمی ماژور در زهک شناسائی شده که عامل آن به دلیل  ازدواج بدون انجام آزمایش و مشاوره پزشکی و بارداری کنترل نشده گزارش شده است.

 

 

کد خبر 2080758

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha