پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ خرداد ۱۳۹۲، ۱۷:۰۲

رئیس جمهوری زمینه فعالیت قانونمند تشکل های دانشجویی را فراهم کند

رئیس جمهوری زمینه فعالیت قانونمند تشکل های دانشجویی را فراهم کند

کرج - خبرگزاری مهر: تشکل دانشجویی بیدار دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بیانیه ای خلق حماسه 24 خرداد و حضور پرشور دانشگاهیان در این انتخابات را نشانه بیداری تشکل های دانشجویی و امید به فردای روشن کشور خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر،  ملت بزرگ ایران بار دیگر با حضور در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حماسه آفرینی نمود و با انتخاب تدبیر و امید بر افراط گرایی ها و بی قانونی های سال های اخیر نقطة پایان گذاشت. خرداد 92 با تکیه بر مشی اعتدال و در تقابل با تند روی های سال های اخیر، ایجاد فصل تازه ای در تاریخ سیاسی کشور عزیزمان را رقم زده است.

در هشت سال گذشته جنبش پاک و آرمان خواه دانشجویی، تنگ نظری ها و قانون شکنی های افراطی عده ای از مسئولین میانی را به چشم دیده است که علی رغم توصیة مسئولان عالیة نظام، بسیار کوشیدند فعالیت تشکل های دانشجویی را محدود نمایند و نهادهای دانشجویی کشور را به انزوا ببرند، غافل از این که «دانشجو» نقش بسیار پررنگ و مهمی در عرصة سیاست و فرهنگ کشور دارد. باری جنبش دانشجویی که در طی سالیان متمادی حضور در کنار ملت ایران، به پختگی و انسجام مثال زدنی دست یافته است، پویایی و حرکت خویش را حفظ کرده و در برابر تمام بد اخلاقی های سیاسی، اخلاق را سرلوحة کار خویش قرار داده و نقش تاریخی خود را در رساندن کشتی سیاست به ساحل صلاح ایفا نموده است.

 ملت آزادة ایران با وجود همه تلخ کامی ها و مشکلات به وجود آمده در سال های اخیر، لحظه ای از تلاش برای رسیدن به آرمان های خویش غلفت نورزیده و با حضور پرشور در انتخابات، بار دیگر قدرت ارادة ملت را به مخالفان آن آشکار نمود تا امیدوارانه بازگشت صلح و ثبات به کشور را به نظاره بنشیند. شوق و شعف مردم ایران اسلامی در روز های اخیر، خود گواه رضایت ملت از پایان بی تدبیری ها، تنگ نظری ها و ماجراجویی هایی است که هزینه های سنگینی در این سال ها بر کشور تحمیل نموده است.

 تشکل دانشجویی بیدار این پیروزی غرورآفرین و هم چنین خلق حماسه سیاسی را به مردم ایران زمین و جناب آقای دکتر حسن روحانی تبریک عرض نموده و امیدوار است همان گونه که رئیس جمهور منتخب در کارزار انتخاباتی خود وعده داده بود، محدودیت های اعمال شده بر دانشگاهیان پایان یابد و با بازگشایی نهادهای دانشجویی عرصه برای حضور فعالانه و قانون مند تشکل ها و نشریات دانشجویی فراهم آید و ظرفیت عظیم دانشگاهیان کشور بیش از پیش در جهت اعتلای ایران اسلامی به کار افتد.

کد خبر 2080908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha