به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد فؤاديان در آئين نماز عبادي سياسي جمعه شهر دامغان و در جمع نمازگزاران مؤمن و انقلابي در مصلي امام خميني (ره) اين شهر به فرا رسيدن اول تير روز تبليغ و اطلاع رساني ديني و سالروز صدور فرمان امام(ره) مبني بر تأسيس سازمان تبليغات اسلامي در سال 1360 پرداخت و اظهار داشت: در اهميت تبليغ همان بس كه خداوند این امر را از مسئوليت هاي پيامبران دانست.
وي موضوع تبليغ در جامعه را دارای يك اهميت ويژه دانست و يادآور شد: بايد به موضوع تبليغ در جامعه توجه ويژه اي داشته باشيم و از اين طريق بتوانيم با توطئه ها و ترفندهاي دشمنان كه از راه هاي گوناگون درصدد ضربه زدن به ملت و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران هستند مقابله كنيم.
وي به حماسه عظيم ملت ايران در روز جمعه 24 خرداد نیز اشاره داشت و افزود: حماسه حضور ملت ايران در روز جمعه 24 خرداد و در پاي صندوق هاي أخذ رأي بهترين عرض ارادت به امام زمان(عج) بود و به نداي رهبر فرزانه انقلاب لبيك گفتند.
خطيب جمعه دامغان تصريح كرد: براي برگزاري انتخاباتي باشكوه و خلق حماسه عظيم سياسي همه مشاركت داشتند و امروز وظيفه منتخبان ملت است كه با عمل به تهعدات خود به اين حضور حماسي ملت ايران پاسخي مثبت دهند.
وي يادآور شد: مسئولان و منتخبان مردم بايد بدانند كه مردم تابع امر ولايت فقيه هستند و با نداي معظم له پا به صحنه انتخابات گذاشته و امروز نوبت مسئولان است كه به نحو شايسته به اين حضور ملت ايران توجه ويژه كنند و پاسخي درست دهند.
فؤاديان به فرارسيدن روز جهاني مبارزه با مواد مخدر را نیز یادآور شد و اظهار داشت: يكي از راه هاي ضربه زدن دشمنان اين است كه جوانان را به سمت و سوي مواد مخدر گرايش دهند و از اين طريق انرژي و استعداد جوانان را بگيرند.
امام جمعه موقت دامغان تأمين منافع مادي و استفاده از مواد مخدر در جهت كاهش انرژي و استعداد جوانان را به عنوان دو هدف اساسي دشمنان از طريق اشاعه مواد مخدر بيان كرد.
وي همچنين در بخش ديگري از خطبه دوم خود نماز جمعه ضمن گراميداشت هفته قوه قضائيه و ياد و خاطره شهيد مظلوم دكتر بهشتي و 72 تن از ياران باوفاي امام راحل و فرارسيدن سالروز شهادت دكتر مصطفي چمران مطالبي بيان كرد.


نظر شما