۲۱ تیر ۱۳۹۲، ۱۷:۰۰

حجت الاسلام صفي ياري:

رمضان ماه تمرين بندگي است

رمضان ماه تمرين بندگي است

سنندج - خبرگزاری مهر: مديركل تبليغات اسلامي استان كردستان با اشاره به جايگاه ارزنده ماه مبارك رمضان گفت: اين ماه، ماه تمرين بندگي است.

حجت الاسلام مسعود صفي ياري در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ماه رمضان سراسر بركت، رحمت و آمرزش است و بندگان مستقيما سر سفره خداوند مي نشينند.

وي ماه رمضان را با ارزش ترين و با فضيلت ترين ماه ها بيان كرد و افزود: شب هاي ماه رمضان بهترين شب هاي سال است و بايد قدر لحظه به لحظه اين ماه را دانست.

مديركل تبليغات اسلامي كردستان انس با قرآن كريم، اقامه نماز به موقع و قرائت دعا را از آداب ماه مبارك رمضان برشمرد و ادامه داد: ماه رمضان بهترين فرصت براي بيداري از خواب غفلت است.

حجت الاسلام صفي ياري يادآور شد: بايد بتوانيم با بهره برداري از فيوضات اين مبارك انقلاب اخلاقي را در درون خود ايجاد كنيم.

وی بيان كرد: هر كس يك آيه در ماه مبارك رمضان بخواند ثواب ختم كل قرآن كريم را نسيب خود كرده است و از اين رو بايد با قرائت قرآن كريم توشه آخرت خود را جمع كنيم.

مديركل تبليغات اسلامي كردستان گفت: پيامبر اكرم (ص) جمعه آخر ماه شعبان را در خطبه هاي نماز به ويژگي هاي ماه مبارك رمضان اختصاص مي دادند و بندگان خود را به روزه گرفتن و بهره بردن از اين ماه دعوت مي كردند.

کد خبر 2095351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha