پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ تیر ۱۳۹۲، ۱۴:۲۲

سرهنگی صادقی به مهر خبر داد:

اجرای طرح پاکسازی پارک‌ها و بوستان‌های قم از افراد مزاحم

اجرای طرح پاکسازی پارک‌ها و بوستان‌های قم از افراد مزاحم

قم - خبرگزاری مهر:‌ معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم از اجرای طرح پاکسازی پارک‌ها و بوستان‌ها از افراد مزاحم در استان قم خبر داد.

سرهنگ احمد صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد:‌ در ماه مبارک رمضان بیش از 10 بنر در سطح شهر قم مبنی بر تظاهر به روزه خواری و مجازات آن و همچنین عفاف و حجاب در ماه رمضان نصب شده است.

وی ادامه داد:‌ گشت های حجاب و عفاف نیز در این ماه با فعالیت مضاعف در سطح شهر حضور دارند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم گفت:‌ اطلاعیه ای به تمامی رستوران ها و اغذیه فروشی ها در 9 بند مبنی بر رعایت موارد قانونی اعم از چگونگی توزیع غذا در ماه مبارک رمضان داده شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح ارتقای امنیت اجتماعی با قوت در حال اجرا است، افزود: در این طرح با هماهنگی دادستان قم و مقامات قضایی انجام می شود که کارکنان انتظامی و یگان امداد ارازل و اوباش را شناسایی و دستگیر می کنند تا موجب آسایش شهروندان شوند.

صادقی با اشاره به اجرای طرح پاکسازی پارک‌ها و بوستان‌ها از افراد مزاحم افزود:‌ در این طرح به پاکسازی پارک ها از افراد مزاحم و افرادی که مخل آسایش مردم هستند برای فراهم کردن فضایی مناسب برای شهروندان اقدام می شود.

وی ادامه داد:‌ با توجه به فصل تابستان و تعطیلی مدارس و حضور بیشتر همشهریان در پارک ها،‌ نیروی انتظامی با اجرای این طرح فضا را برای شهروندان امن می کنند.
 

کد خبر 2102138

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha