به گزارش خبرنگار مهر، این نمایشگاه فتـو رمان با کارگردانی هنری محمد شجاعی و بر اساس مجموعه داستانی آدم ها نوشته احمد غلامی، توسط گروه تئاتر بی آی تی در کافه گالری هنر بابل برپا شده و تا پایان مرداد ادامه خواهد داشت.
تصویرسازی این نمایشگاه بر عهده محمود جواد قاسمی بوده و سمیرا ابراهیم خانی عکاسی آن را عهده دار بوده است.
روجا رنجبر و علی آقاجانی به عنوان دستیاران کارگردان و سیامک شجاعی، نگار رحمان زاده، سارا غلامحسین زاده و علی محمودی به عنوان اعضای گروه اجرایی در این نمایشگاه به همکاری می پردازند.
نمایشگاه فتـو رمان آدم ها در کافه گالری هنر بابل در خیابان مدرس، آزادی ۲۲ (کوچه سینما آزادی)، جنب کانون تبلیغاتی فانوس دایر است.
محمد شجاعی و روجا رنجبر، از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، به عنوان زوج تئاتری فعال در چهارمین جشن اردیبهشت تئاتر مازندران در سال 90 در چالوس مورد تقدیر قرار گرفتند.
در حال حاضر گروه بی آی تی، مشغول آماده سازی نمایش هملت بر اساس نوشته های ویلیام شکسپیر و برنار ماری کولتس با طراحی و کارگردانی محمد شجاعی بوده که پاییز امسال به روی صحنه خواهد رفت.
نظر شما