به گزارش خبرگزاری مهر، توران کاظمی با اعلام این خبر افزود: امسال طبق حکم مقام معظم رهبری و مصوب قانون مجلس شورای اسلامی متولی فریضه بر عهده شورای زکات است که در این زمینه اداره کل بهزیستی استان زنجان با نظارت شورای زکات اقدام به جمع آوری زکات فطره خواهند نمود.
وی، اظهار داشت: وجوهات دریافت شده از زکات فطره جهت رفع مشکلات ایتام – معلولین ضایعه نخاعی – زنان سرپرست خانوار و اقشار آسیب پذیر هزینه خواهد شد.
کارشناس مسئول مشارکتهای مردمی بهزیستی استان زنجان گفت: در این راستا موسسات عام المنفعه تحت نظارت اداره کل بهزیستی با معرفی این اداره نسبت به اخذ مجوز فعالیت از هیئت نظارت شورای زکات که متشکل از ( استانداری – بهزیستی – کمیته امداد – نیروی انتظامی ) می باشد اقدام به جمع آوری زکات فطره خواهند نمود.
کاظمی تاکید کرد: کمک های مردمی استان زنجان برای مددجویان اداره کل بهزیستی استان محدود به عید فطر نبوده و مردم استان در طول سال می توانند کمک های نقدی خود را بشماره حساب ۲۳۴۵۲۴۰۵۵۰ بانک ملت ( قابل پرداخت در کلیه شعب ) واریز نمایند.
این اداره کل آماده دریافت هر گونه کمک های غیر نقدی و خدماتی از کلیه همشهریاناست.
برگزاری دوره آموزشی مفاهیم اعتقادی ویژه مهدهای کودک
دوره آموزشی مفاهیم اعتقادی ویژه مدیران و مربیان کلیه مهدهای کودک بهزیستی استان زنجان، در سالن کنفرانس بهزیستی شهرستان زنجان برگزار شد.
پریسا داداشی ، هدف از برگزاری این دوره را افزایش آگاهی مدیران و مربیان در خصوص آموزش مفاهیم دینی و اعتقادی و سایر عبادات با استفاده از شعرخوانی ، طرح معما و تابلوخانی ویژه کودکان و نونهالان برشمرد.
در این دوره آموزشی مدرس حوزه علمیه ، با اشاره به نقش مهّم مربیان مهدهای کودک در انتقال صحیح معارف اسلامی به کودکان و تربیت نسل مومن و معتقد بر اهمیّت نماز تاکید نموده و ضمن آموزش روش های نوین به کودکان به سئوالات برخی از مدیران و مربیان حاضر در جلسه پاسخ گفتند.
سازمان تبلیغات اسلامی و کانون قرآن و عترت اعلام آمادگی خود را برای برگزاری دوره های مشابه ویژه مدیران و مربیان و کودکان در کلیه مهدهای کودک را اعلام نمودند.
نظر شما