عبدالله صوابی در گفتگو با خبرنگار مهربا بیان اینکه مهمترین این پروژه ها 8 باب استخر ذخیره آب با گنجایش 34 هزار متر مکعب آب است، اظهارکرد: چهار مورد آبیاری تحت فشار در سطح 13 هکتار زمین زراعی را نیز می توان از پروژه های دیگر نام برد.
رئیس جهاد کشاورزی کاشمر از احیا و مرمت قنوات در طول هزارو 200 مترکه مربوط به 4 قنات است نیز خبرداد و افزود:28 پروژه پرورش گوساله پروار و پرورش گاو شیری از طرح های اشتغال زایی شهرستان است.
صوابی در ادامه از احداث 3 مورد جایگاه گوساله پروار نیز نام برد و گفت: دو پرورش مرغ گوشتی و 7 مورد پرورش زنبور عسل و طرح های بسته بندی خشکبار و حبوبات و توسعه و تجهیز کارخانه خوراک دام شهرستان از دیگر پروژه های مهم هفته دولت است.
وی اعتبار صرف شد در این 112 پروژه را تاکنون بیش از 48 میلیارد و 880 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: با راه اندازی این پروژه ها زمينه اشتغال بیش از چهارصد نفر در شهرستان فراهم شده است.
نظر شما