۵ شهریور ۱۳۹۲، ۹:۲۵

سپهری:

یک پیست سوارکاری بدون مجوز در کرمان پلمب شد/ دستگیری 4 نفر

یک پیست سوارکاری بدون مجوز در کرمان پلمب شد/ دستگیری 4 نفر

کرمان - خبرگزاری مهر: بازپرس شعبه هفتم دادسرای عمومی و انقلاب کرمان از پلمب یک پیست سوارکاری بدون مجوز و متخلف در این شهر خبر داد و گفت: تاکنون در این رابطه چهار نفر نیز دستگیر شده اند.

یدالله سپهری عصر یکشنبه در جمع اصحاب رسانه با بیان این مطلب گفت: تلاش ها برای شناسایی و دستگیری سایر دست اندرکاران این پیست سوارکاری نیز در دست انجام است.

وی اظهار داشت: یکی از موارد تخلف این پیست، ایجاد زمینه سوارکاری به صورت مختلط برای آقایان و بانوان بوده است.

این مسئول قضائی به فعالیت بیش از یکساله این پیست اشاره و تصریح کرد: در زمان مراجعه نیروهای انتظامی به این مکان، مراسم جشن تولدی نیز به صورت مختلط در حال برگزاری بوده است که درآن موارد خلاف دیگری از جمله شرب خمر نیز انجام می شده و کار شناسایی و دستگیری این افراد نیز در دست انجام است.

سپهری با اشاره به این مطلب که پس از پلمب این مکان، تذکرات لازم درباره اعمال نظارت بیشتر به تربیت بدنی نیز ارایه شده است، عنوان داشت: تلاش مامورین انتظامی در شناسایی این مکان و اینگونه تخلفات قابل تقدیر است.

وی از خانواده ها خواست کنترل و نظارت بیشتری را درباره رفتار فرزندان خود داشته باشند و سایر افراد جامعه نیز به احیای امر به معروف و نهی از منکر توجه ویژه ای داشته باشند.

سپهری اظهار داشت: لازم است مردم نیز در صورت مشاهده چنین مواردی، مراتب را سریعا به مراجع انتظامی و قضایی اطلاع دهند زیرا چنین مواردی شایسته یک جامعه اسلامی نیست.

بازپرس شعبه هفتم دادسرای عمومی وانقلاب کرمان تاکید کرد: اراذل و اوباش، پارتی های شبانه و مفسده آمیز و مروجان بی بند و باری با جدیت شناسایی شده و مورد برخورد جدی قرار می گیرند.

وی ادامه داد: از تمامی ظرفیت های قانونی برای به حداقل رساندن موارد خلاف شرع و قانون در جامعه استفاده می شود.

 

کد خبر 2123713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha