۱۳ شهریور ۱۳۹۲، ۱۸:۰۸

بحرانی عنوان کرد:

تشکیل پنج کاروان حج تمتع برای استان بوشهر/ كاهش ۱۵درصدي تعداد زائران

تشکیل پنج کاروان حج تمتع برای استان بوشهر/ كاهش ۱۵درصدي تعداد زائران

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرکل حج و زیارت استان بوشهر گفت: مجموعا پنج کاروان برای حج تمتع امسال استان بوشهر تشکیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سلمان بحرانی بعدازظهر چهارشنبه در دیدار مسئولان حج و زیارت استان با امام جمعه بوشهر با بیان اینکه کارهای اولیه در تعیین مدیران کاروان ها انجام شده است، اظهار داشت: پنج نفر روحانی و دو نفر قاری بین‌المللی بومی استان بوشهر و کادر پزشکی به همراه کاروان حج تمتع اعزام خواهند شد.

مدیرکل حج و زیارت بوشهر با اشاره  به اینکه 12 جلسه کلاس آموزشی برای زائرین برگزار کرده ایم، اظهار کرد: آموزش‌ها برای حجاج در دو بخش انجام شد، که بخشی از محتوای آموزشی در خصوص شناخت نحله‌های انحرافی و وهابیت برای آگاهی زائرین ارائه شد.

بحرانی با اشاره به اینکه در حج تمتع امسال سعی شده است کاروان اعزامی از استان در یک هتل اقامت داشته باشند، ادامه داد: برای رفاه و راحتی برای حجاج بوشهری، امسال اداره کل حج و زیارت استان بوشهر به این شیوه برنامه‌ریزی کرده است.

وی با بیان اینکه حج عمره مفرده امسال با حضور 21 کاروان در قالب 10 پرواز انجام شد، گفت: سه هزار و 39 نفر زائر به حج عمره مفرده امسال از استان بوشهر اعزام شدند و مجداد برای عمره چهار دوره ثبت نام داشته ایم.

مدیرکل حج و زیارت بوشهر عنوان کرد: ثبت نام و اعزام به عتبات مقدسه به روال عادی خودش انجام می گیرد و تعداد 13 هزار نفر توسط دفاتر خدماتی زیارتی استان ثبت نام که تاکنون شش هزار نفر اعزام شده اند.

بحرانی خاطرنشان کرد: در تابستان اگر تعداد زائران اعزامی از بوشهر به عتبات کم می شود، ولی در ماه‌های دیگر جبران می‌شود.

وی با بیان اینکه تا کنون تعداد 19 دفاتر خدماتی زیارتی در ده شهرستان استان بوشهر مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند، افزود: مجوز تعداد چهار دفتر تازه‌تاسیس در شهرهای بوشهر، خورموج، اهرم و دلوار صادر شده و مجوز تعداد پنج دفتر کارهای آن در حال انجام است.

وی ادامه داد: تعداد 10 دفتر در شهر بوشهر، یک دفتر در چغادک، دو دفتر در کنگان، یک دفتر در خورموج، دو دفتر در برازجان، دو دفتر در گناوه و یک دفتر در دیلم از اداره مدیرکل حج و زیارت استان بوشهر مجوز فعالیت گرفته اند.

مديركل حج و زيارت استان بوشهر در ادامه افزود: در حج تمتع امسال كاروان جداگانه اهل سنت نداريم.

بحرانی عنوان کرد: در سال جاری همزمان با موسم حج تمتع ۶۲۴ نفر بوشهری از مشتاقان زيارت خانه خدا در قالب پنج كاروان از ۳۰ شهريور با دو پرواز ايران اير از فرودگاه بين المللي بوشهر به عازم ديار وحي و مدينه منوره خواهند شد.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: افزايش هزينه هاي حج تمتع باعث كاهش ۱۵درصدي تعداد زائران خانه خدا در استان بوشهر نسبت به سال گذشته شده است.

یادآور می شود، حجت الاسلام سلمان بحرانی، مدیرکل حج و زیارت بوشهر و روسای دفاتر خدماتی زیارتی استان، با آيت‌الله غلامعلی صفايی بوشهری، نماينده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام‌جمعه بوشهر در آستانه سفر حج تمتع دیدار کردند.

کد خبر 2129277

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha