پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۰۵

دوهندو:

راهیان نور ارج نهادن به فداکاری ها و ایثارگری های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس است

راهیان نور ارج نهادن به فداکاری ها و ایثارگری های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس است

رودسر – خبرگزاری مهر: فرمانده سپاه مرکزی رشت گفت: برگزاری اردوهای فرهنگی راهیان نور با هدف فرهنگ سازی و ارج نهادن به فداکاری ها و ایثارگری های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس انجام می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار مجید دوهندو شامگاه یکشنبه در جلسه فرهنگی این شهرستان با اشاره به اهمیت کاروان  های راهیان نور اظهار داشت: راهیان نور فرصت مناسبی برای تبیین و بازخوانی ارزش ‌های انقلاب اسلامی و آشنایی نسل سوم انقلاب با آرمان‌  های شهدا و روحیه ایثارگری و فداکاری ‌های مردم ایران است.

وی عنوان کرد: حضور جوانان در مناطق عملیاتی برای شناسایی ایثارگری ‌های رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس بسیار مفید است.

فرمانده سپاه مرکزی رشت با بیان اینکه جنگ نرم در پی تخریب بنیان ‌های فکری، اعتقادی و هویت ملی و دینی است، گفت: شناخت، درک صحیح و داشتن تصویری روشن از ابعاد و همچنین راه های مقابله با جنگ نرم می تواند انسان را در دفاع از هویت ملی و دینی خود یاری دهد.

وی با اعلام  اینکه دشمن در هر برهه از زمان به فکر ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، اظهار داشت: دشمن برای از بین بردن جمهوری اسلامی ایران برنامه های متنوع و گوناگونی را طراحی کرده است.

دوهندو با اشاره به اینکه دشمن پس از شکست در جنگ سخت به دنبال به راه انداختن جنگ نرم است، گفت: دشمن پس از نبرد نظامی علیه کشور و ناکامی در این نبرد متوجه شد که با توپ و تانک و سلاح های نظامی نمی تواند بین رهبری و مردم رخنه ایجاد کند بنابراین جنگ باورها و اعتقادات را به راه اندخته است.

وی در ادامه جنگ نرم را مؤثرترین، کارآمدترین و کم هزینه ترین و درعین حال خطرناک ترین و پیچیده ترین نوع جنگ بیان كرد.

کد خبر 2145691

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha