پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ مهر ۱۳۹۲، ۲۰:۱۸

اخبار استانداری/

دوره آموزشی سرشماری آزمایشی کشاورزی خراسان رضوی آغاز شد

دوره  آموزشی سرشماری آزمایشی کشاورزی خراسان رضوی آغاز شد

مشهد - خبرگزاری مهر: آغاز دوره آموزشی سرشماری آزمایشی کشاورزی خراسان رضوی، کاهش اثرات بلایای طبیعی نیازمند برنامه ریزی جهت ارتقای فرهنگ عمومی است و ... از عناوین اخبار استانداری خراسان رضوی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرکل آمار، اطلاعات و GIS استانداری خراسان رضوی از آغاز دوره آموزشی 11 روزه ی سرشماری آزمایشی کشاورزی استان خبر داد.

مجید نعیمی با اعلام این خبر اظهار کرد: در این سرشماری، فرم های کاغذی حذف خواهد شد و سرشماری به صورت رایانه ای انجام می شود.

مدیرکل آمار، اطلاعات و GIS استانداری خراسان رضوی گفت: آمارگیران در این دوره آموزشی با نحوه استفاده از تبلت و تکمیل فرم های مجازی در نرم افزاری که به همین منظور تهیه شده آشنا می شوند.

نعیمی بیان کرد: ناظر مرکز آمار ایران به منظور نظارت بر اجرای دوره ی آموزشی به مدت چهار روز در محل برگزاری آن حضور خواهد یافت.

کاهش اثرات بلایای طبیعی نیازمند برنامه ریزی جهت ارتقای فرهنگ عمومی است

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: کاهش اثرات بلایای طبیعی نیازمند برنامه ریزی جهت ارتقای فرهنگ عمومی است.

حجت علی شایانفر، با بیان این مطلب که ویژه برنامه های این هفته از 20 تا 26 مهر با شعار انسجام ملی، نگاه پیشگیرانه و مدیریت جامع مخاطرات در استان اجرا می شود، هدف از برگزاری برنامه های این هفته را ارتقای فرهنگ عمومی، پیشگیری از سوانح، کاهش اثرات زیانبار حوادث و افزایش سطح آمادگی آحاد جامعه در راستای کاهش اثرات بلایای طبیعی عنوان کرد.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی اجرای 26 مانور تخصصی، برگزاری 38 دوره آموزشی و کارگاهی، 25 برنامه تلویزیونی و رادیویی، افتتاح حدود دو هزار واحد بازسازی شده که در زلزله نیشابور آسیب دیده بودند را از جمله برنامه های این هفته برشمرد.

شایانفر گفت: کوهپیمایی، برگزاری مانورهای زلزله و تخلیه اضطراری مدارس، مهدکودک و ادارات، حضور در نماز جمعه و برپایی چادرهای سلامت از دیگر برنامه های این هفته است.

تلاش دستگاه های اجرایی برای برگزاری مطلوب برنامه های هفته ملی سلامت بانوان در خراسان رضوی

مدیر کل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: برنامه های هفته ملی سلامت بانوان(سبا) در استان با مسوولیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همکاری دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از 24 تا 30 مهر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

صدیقه خدیوی اظهار کرد: شعار امسال این هفته" فردا دیر است، سلامت زنان را جدی بگیریم" تعیین شده است.

مدیر کل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی هدف از نامگذاری هفته ای به نام سلامت بانوان را توجه ویژه به ابعاد گوناگون سلامت جسمی و روانی این قشر دانست و افزود: در این هفته برنامه های متنوعی توسط اعضا کمیته سلامت استان و دیگر دستگاه های اجرایی و تشکل های غیردولتی در قالب همایش های تخصصی، نشست خبری، جشنواره غذاهای سالم و محلی و برپایی ایستگاه های سلامت برگزار خواهد شد.

تدوین سند اجرایی مقابله با آلودگی هوای شهر مشهد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی از تصویب سند اجرایی مقابله با آلودگی هوای شهر مشهد در آینده نزدیک خبر داد.

محمد حسن واحدی در جلسه ی کارگروه کاهش آلودگی هوا و گرد و غبار استان اظهار کرد: این سند با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده در خصوص وضعیت هوای مشهد از سوی اداره کل محیط زیست و منابع طبیعی استان تهیه
 می شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی افزود: در جلسه آینده کارگروه، این سند مورد بررسی قرار می گیرد و پس از تصویب برای اجرا به دستگاه های اجرایی ابلاغ می شود.

 

کد خبر 2151214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha