پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ مهر ۱۳۹۲، ۱۳:۰۲

احمدی لاشکی:

7.5 میلیون متر مربع از مدارس فرسوده کشور بازسازی شد

7.5 میلیون متر مربع از مدارس فرسوده کشور بازسازی شد

نوشهر - خبرگزاری مهر: نماینده مردم نوشهر و چالس در مجلس گفت: 7.5 میلیون مربع از مدارس فرسوده کشور تاکنون بازسازی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی پیش از ظهر شنبه درمراسم کلنگ زنی پروژه های آموزشی نوشهر و چالوس افزود: 12 میلیون متر مربع مدارس کشور نیازمند تخریب و بازسازی بوده اند که تاکنون هفت میلیون متر مربع بازسازی شده است.
 
وی اظهار داشت: همچنین 1.5 میلیون مترمربع در دست احداث است و در مجموع با اعتبارات تخصیصی دوسوم مدارس کشور ایمن سازی شدند و یک سوم دچار مشکل هستند.
 
وی با بیان اینکه، هرکاری برای آموزش و پرورش انجام شود، کم است تصیح کرد: آموزش و پرورش حوزه انسان سازی است که در آن اسنان تربیت می شود.
 
احمدی با اشاره به دغدغه های معلمان یادآورشد: مدارس بخش کجور نوشهر نیز نیازمند توجه بیشتری هستند.
 
دبیر مجمع نمایندگان مازندران با اشاره به دغدغه رئیس جمهور درباره حذف زنگ انشاء افزود: زنگ انشاء باید احیا شود زیرا باعث خلاقیت ذهن دانش آموزان می شود.
 
محمدعلی قمی فرماندار نوشهر نیز گفت: در بخش کجور و مرکزی مشکل ساخت و ساز آموزشی داریم و در بخش مرکزی به دلیل گسترش جمعیت به مشکل بر می خوریم.
 
وی اظهار داشت: همچنین مکان آموزش و پرورش نوشهر نیازمند نوسازی است و به توجه بیشتری نیاز دارد.
 
وی به هوشمند سازی مدارس اشاره و اضافه کرد: هوشمندسازی مدارس به یک مطالبه عمومی تدبیل شده است.
کد خبر 2154009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha