پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ آبان ۱۳۹۲، ۹:۴۵

خدایی خبر داد:

2 رئیس دانشگاه تصمیم گیرنده درباره کنکور/ جزئیات برگزاری شورای سنجش و پذیرش دانشجو

2 رئیس دانشگاه تصمیم گیرنده درباره کنکور/ جزئیات برگزاری شورای سنجش و پذیرش دانشجو

رئیس سازمان سنجش از تازه ترین تصمیمات برای برگزاری کنکور 94 خبر داد و به برخی جزئیات تشکیل شورای سنجش و پذیرش دانشجو اشاره کرد.

ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت تشکیل شورای سنجش و پذیرش دانشجو در آبان ماه، گفت: جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در آبان ماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای تصمیم گیری در خصوص کنکور 94 برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه آیین نامه اجرایی این شورا نیز در آبان ماه جاری تدوین می شود از تعیین روسای دو دانشگاه کشور برای شرکت در این شورا خبر داد و افزود: رئیس دانشگاه تهران از سوی وزارت علوم و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از سوی وزارت بهداشت در جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو شرکت می کنند.

به گفته رئیس سازمان سنجش، نماینده مجلس شورای اسلامی نیز به زودی به شورا معرفی خواهد شد.

خدایی در ادامه با یادآوری اینکه قانون تکلیف چگونگی برگزاری کنکور 93 را مشخص کرده است، اظهار داشت: کنکور 93 با تاثیر 25 درصدی سوابق تحصیلی برگزار می شود و مواد امتحانی نیز پیش از این به اطلاع داوطلبان رسیده است.

وی درباره تغییرات در کنکور 94 ، گفت: تغییر در مواد امتحانی و تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور 94 به بعد اعمال خواهد شد.

 

 

کد خبر 2163854

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha