۱۰ آبان ۱۳۹۲، ۱۴:۵۷

حسینی صدر عنوان کرد:

مشی استکبار ستیزی روز 13آبان ادامه خواهد داشت

مشی استکبار ستیزی روز 13آبان ادامه خواهد داشت

یاسوج – خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت یاسوج گفت: روز 13 آبان به نام‌ روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده و مشی استکبار ستیزی در این روز ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید امان‌الله حسینی‌صدر در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یاسوج افزود: آمریکا در طول تاریخ، فجایع زیادی در ایران به بار آورد که فراموش کردن آن‌ها به این راحتی ممکن نیست.

خطیب موقت جمعه یاسوج اظهار داشت: آمریکا در طول تاریخ نشان داده که هیچگاه قابل اعتماد نیست.

وی عنوان کرد: شعار مرگ بر آمریکا یک شعار سطحی و خیابانی نیست بلکه حرفی است که از بطن آرمان‌های امام راحل طنین‌انداز شده است.

وی در ادامه به وقایع مهم 13 آبان اشاره کرد و گفت: تبعید بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در 13 آبان 1342، کشتار دانش آموزان در 13 آبان 1357 در دانشگاه تهران و تسخیر سفارت امریکا در 13 آبان 1358، سه رویداد متفاوت و مهم این روز به شمار می رود.

حسینی صدر بیان داشت: 13 آبان یکی از روزهای مهم در تاریخ انقلاب بود که انقلاب اسلامی را بیمه کرد و از گزند خطرات مصون نگه‌داشت.

وی تصریح کرد: این سه رویداد مهم هر کدام در شکل دادن به حرکت های انقلابی مردم و پیروزی آن نقش برجسته ای داشتند.

امام جمعه موقت یاسوج تصریح کرد: روز 13 آبان به نام‌ روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده و مشی استکبار ستیزی در این روز ادامه خواهد داشت.

تأسی از عاشورا جامعه را در مقابل حوادث بیمه می کند

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تسلیت فرا رسیدن ایام محرم گفت: واقعه عاشورا درسی بزرگ در تاریخ است و اسلام را برای همیشه زنده نگه داشت.

حسینی صدر تاکید کرد: تاسی از حرکت انقلابی حضرت اباعبدالله الحسین (ع ) ، جامعه اسلامی را در برابر حوادث مختلف بیمه می کند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره عالم ربانی زنده یاد آیت الله سید کرامت الله ملک حسینی نماینده فقید ولی فقیه در کهگیلویه وبویراحمد بر لزوم برگزاری هر چه باشکوهتر آیین یکمین سالگرد این روحانی بزرگ تاکید کرد.

وی به مجاهدتهای و مراتب علمی و نقش مبارزاتی نماینده فقید مردم کهگیلویه وبویراحمد در مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و افزود: اقشار مختلف مردم بویژه بازاریان برای اطلاع رسانی و برپایی یادمان درخور شان آیت الله ملک حسینی نقش فعالی داشته باشند.

 

کد خبر 2166851

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha