پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ آبان ۱۳۹۲، ۱۳:۴۵

عبدلي اعلام کرد:

استفاده از ظرفیت های فرهنگی جامعه برای ترویج فریضه نماز

استفاده از ظرفیت های فرهنگی جامعه برای ترویج فریضه نماز

ملایر - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر بر لزوم استفاده از ظرفیت های فرهنگی جامعه برای ترویج فریضه نماز تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد قاسم عبدلی صبح دوشنبه در شورای اقامه نماز شهرستان ملایر به اهميت روز 13 آبان اشاره كرد و گفت: امروز ملت ایران با حضور در راهپیمایی عظیم یک بار دیگر نشان دادند که همواره از حق و حقوق خود کوتاه نمی آیند و در مسیر ولایت حرکت می کنند.

وی با بيان اينكه ایران همواره در طول تاریخ در پیروی از سیره و روش ائمه اطهار و قیام امام حسین(ع) و بیزاری از ظلم پرچمدار دفاع از حق و حقوق ملت ها است، ادامه داد: ملت ايران امروز نیز در دفاع از حقوق خود در برابر دشمن کوتاه نخواهد آمد.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه ملایر در ادامه با بیان اینکه امروز ترویج امور معنوی به عنوان ضرورت از وظیفه روحانیون و مسئولان در کشور است، بيان كرد: بايد براي ترویج فرهنگ نماز در میان آحاد جامعه تلاش کرد.

عبدلی گفت: باید از فضای مساجد برای احیای این فریضه واجب الهی استفاده شود چراكه ماه محرم فرصت مناسبی در این زمینه است.

وی در ادامه به اهداف قیام عاشورا اشاره کرد و گفت: مهمترین هدف قیام امام حسین(ع) در عاشورا احیای نماز بود که اگر این مهم برای جوانان تبیین شود بی شک تاثیر بسزایی در گرایش جوانان به این امر مقدس خواهد داشت.

معاون فرماندار ملایر در ادامه ابراز داشت: دشمنان امروز از فضای جامعه برای ترویج بی دینی و کم توجهی به معنویت بهره می برند و گرایش به نماز می تواند مهمترین ابزار مقابله با جنگ نرم دشمن باشد.

محمد قاسم عبدلي بر برگزاری اقامه نماز در ادارات و نهادها، مدارس و دانشگاه ها و مساجد شهرستان تاکید کرد و گفت: نماز ظهر عاشورا نیز باید باشکوه هر چه تمام در شهرستان ملاير برگزار شود.

وي بر احیای مساجد حاشیه شهر برای برگزاری نماز تاکید کرد و افزود: ادارات ونهادهایی مربوطه در این زمینه اقدامات لازم را داشته باشند.

عبدلی در ادامه بر همکاری و تعامل هیات امنای مساجد و روحانیون برای استفاده بیشتر از فضای مساجد در احیا و اجرای برنامه های فرهنگی تاکید کرد.

مسئول ستاد اقامه نماز ملایر نیز از وجود 350 مسجد در شهرستان ملایر خبر داد گفت: در بیشتر مساجد شهرستان نماز ظهر اقامه نمی شود و نماز جماعت صبح فقط در 20 مسجد شهرستان ملاير برگزار می شود.

حجت الاسلام بيات با اشاره به اينكه نماز جماعت ظهر در 45 و  نماز جماعت مغرب و عشاء نیز در 85 مسجد ملایر اقامه می شود، ادامه داد: نماز جماعت ظهر و عصر در 40 اداره شهرستان ملاير برگزار مي شود.

وی با بيان اينكه همچنین در 100 مدرسه و در 20 خوابگاه دانش آموزی و دانشجویی نماز جماعت برگزار می شود، افزود: طرح نماز یاوران نیز طرح بسیار خوبی است که در حال اجرا بوده و در این راستا ادارات باید با تکمیل فرم های این طرح آن را پیگیری و  اجرا کنند.

حجت الاسلام بیات در ادامه بر برگزاری نماز ظهر عاشورا به صورت منسجم تاکید کرد و گفت: در این راستا نیز هماهنگی های لازم با هيئت مذهبی شهرستان برای برگزاری با شکوه نماز ظهر عاشورا انجام شده است.

کد خبر 2169032

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha