به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولان، این رقابتها با عنوان بزرگداشت پیشکسوت ارزنده دوومیدانی، "وهاب ثعلبی" در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب تهران انجام شد.
علی اصغر هادی زاده، سرپرست انجمن دو و میدانی در خصوص این مسابقات گفت: مسابقات مقدماتی پاراآسیایی کره جنوبی و پارالمپیک برزیل با حضور 101 ورزشکار، 27 زن و 74 مرد از سراسر کشور در مواد تخصصی پرتابی برگزار شد.
وی افزود: این رقابتها برای اولین بار در ایران مطابق با کلاسبندیها و قوانین جدید IPC که قرار است از سال 2014 اجرایی شود، برگزار و کلیه اطلاعات لازم در این خصوص طی برگزاری کارگاهی آموزشی به مربیان، داوران و ورزشکاران منتقل شد.
سرپرست انجمن دو و میدانی اعلام کرد : کلیه نفراتی که میبایست مورد کلاسبندی پزشکی قرار میگرفتند توسط آقایان دکتر سخنگویی، میرزاحسینی ، دکتر برجسته و دکتر زرگران مورد معاینه قرار گرفته و کلاسبندی آنها انجام شد.
وی خاطر نشان کرد : مسابقات مقدماتی دقیقا منطبق بر استاندارهای بین المللی انجام شد و تمام مواردی که در یک رویداد بین المللی معتبر لحاظ می شود، مورد توجه قرار گرفت. این اقدام به این منظور انجام شد که بتوانیم از حالا برای مسابقات تخصصی بین المللی دوو میدانی که سال آینده به میزبانی ایران برگزار میشود، آمادگی های لازم را کسب کنیم.
هادی زاده تصریح کرد : مسابقات مقدماتی با حضور برترین ورزشکاران این رشته از سراسر کشور انجام شد و فرصت خوبی بود تا آنها با تغییرات اعمال شده در کلاسبندیها و نیز قوانین آشنا شوند و در این شرایط جدید خود را محک بزنند.
سرپرست انجمن دو و میدانی در پایان گفت : ورزشکارانی که موفق شدند رکوردهای ورودی مورد نظر را کسب کنند، به تمرینات تیم ملی دعوت خواهند شد. البته ذکر این نکته ضروری است که رکوردهای مورد نظر برای حد نصاب، هنوز از طرف کمیته پارالمپیک آسیا اعلام نشده ولی برای ما این رقابتها و نیز رکوردهای قبلی ورزشکاران در مسابقات گذشته، بسیار حائز اهمیت است.
مسابقات مقدماتی دو و میدانی پاراآسیایی کره و پارالمپیک برزیل با حضور 101 دوومیدانی کار از سراسر کشور برگزار شد.
کد خبر 2172320


نظر شما