۲۷ آبان ۱۳۹۲، ۱۸:۳۷

امیری خبر داد:

دومین نمایشگاه بزرگ کتاب رودان بهمن ماه برگزار می شود

دومین نمایشگاه بزرگ کتاب رودان بهمن ماه برگزار می شود

رودان - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رودان از برگزاری دومین نمایشگاه بزرگ کتاب رودان در بهمن ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید امیری بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی به فعالیت های صورت گرفته در این بخش در شهرستان رودان اشاره کرد و بیان داشت: تاکنون پنج نمایشگاه کتاب در بخش های مختلف طی سال 92 در شهرستان رودان برگزار شده است.

وی ادامه داد: اهدای هزار جلد کتاب به نهادها و مراکز آموزشی و فرهنگی و برگزاری نمایشگاه کتاب مهر به مناسبت بازگشایی مدارس با رویکرد کتاب های آموزشی از دیگر فعالیت های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رودان در حوزه کتاب و کتابخوانی بوده است.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رودان همچنین از برگزاری دومین نمایشگاه بزرگ کتاب در رودان خبر داد و افزود: این نمایشگاه کتاب در بهمن ماه سال جاری در رودان برگزار می شود و در آن هفت هزار عنوان کتاب و چهار هزار عنوان نرم افزار عرضه خواهد شد.

امیری خاطرنشان کرد: همچنین به مناسبت هفته کتاب، نمایشگاه کتاب با هزار و 500 عنوان در قالب 9 هزار و 500 جلد کتاب در شهرستان رودان برپا شده است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت توسعه فرهنگ مطالعه، تصریح کرد: باید در راستای گسترش مطالعه و کتابخوانی، شرایطی را فراهم کنیم تا کتاب در سبد خانوار قرار گیرد.

کد مطلب 2177766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha