۲۸ آبان ۱۳۹۲، ۱۴:۴۱

صادقی در گفتگو با مهر:

هدف از تولید سریال "بچه های تلاش" تشویق نوجوانان برای حضور در مساجد است

هدف از تولید سریال "بچه های تلاش" تشویق نوجوانان برای حضور در مساجد است

تبریز- خبرگزاری مهر: تهیه کننده و کارگردان سریال بچه های تلاش در تبریز هدف از ساخت این فیلم را تشویق نوجوانان برای حضور در مساجد دانست.

مهران صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به هدف تولید سریال 26 قسمتی بچه های تلاش برای پخش از شبکه دو سیما در تبریز تولید می شود، گفت: هدف از تولید این سریال آشنایی نوجوانان با فرایض دینی برخی مسائل اخلاقی و تربیتی نوجوانان است.

وی ادامه داد: موضوع این سریال در خصوص مسائل مذهبی و اجتماعی است و با توجه به برآورد زمانی، تولید این سریال 26 قسمتی 20 دقیقه ای هشت ماه به طول خواهد انجامید.

صادقی یکی از اهداف تولید این سریال را معرفی چهره های جدید بومی برای سینما و تلویزیون کشور عنوان کرد و افزود: این سریال با هدف استعدادیابی چهره های جدید و معرفی آنها به سینمای کشور ساخت و تولید می شود.

وی در ادامه گفت: با توافقاتی که با شبکه دو سیما صورت گرفته شده قرار است تصویربرداران این سریال از تصویربردان خبره و بومی باشند و این سریال به زبان فارسی تولید می شود.

گفتنی است، سریال بچه های تلاش به تهیه کنندگی و کارگردانی مهران صادقی و سهیلا ارجمند و به نویسندگی سهیلا ارجمند برای پخش شبکه دو سیما در تبریز تولید می شود.
 

کد خبر 2178373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha