پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ آذر ۱۳۹۲، ۱۲:۳۸

برای افزایش کیفیت آب شرب انجام شد/

احداث 1350 متر خطوط جمع‌آوری و انتقال آب در شهریار

احداث 1350 متر خطوط جمع‌آوری و انتقال آب در شهریار

شهریار - خبرگزاری مهر: مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان شهریار از احداث هزار و 350 متر خطوط جمع‌آوری و انتقال آب از 5 حلقه چاه‌ به مخازن ذخیره پنج هزار مترمکعبی خبر داد.

محمدولی زیوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور ارائه خدمات مطلوب و با کیفیت به شهروندان شهرهای امیریه و فاز یک اندیشه و حذف آب چاه های مستقیم به شبکه، اجرای خطوط جمع آوری و انتقال آب به مخازن ذخیره در دستور کار امور آبفای شهریار قرار گرفت.

این مسئول عنوان کرد: در این راستا بیش از هزار و 350 متر خطوط جمع آوری و انتقال آب در این مناطق احداث شد که با استفاده از این خطوط آب استحصالی پنج حلقه چاه به مخازن ذخیره پنج هزار مترمکعبی در فاز یک اندیشه منتقل شده و به موجب آن آب شرب با کیفیت و فشار بهتری در شبکه توزیع و در دسترس شهروندان قرار می گیرد.

وی ادامه داد: خطوط انتقال و جمع آوری در این مناطق به وسیله لوله هایی از جنس چدن داکتیل با قطرهای 200 و 350 اجرایی شده است.

مدیر امور آب و فاضلاب شهریار گفت: جمع آوری و انتقال آب به مخازن ذخیره علاوه بر جلوگیری از شکستگی در شبکه و هدر رفت آب، موجب می شود آب شرب با کیفیت بیشتری در اختیار شهروندان قرار گیرد، همچنین اعمال مدیریت بهتر و دقیقتر بر توزیع آب از دیگر مزایای اجرای طرح مذکور است.

کد خبر 2195045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha