پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ آذر ۱۳۹۲، ۱۵:۵۳

آیت الله علما:

تیم مذاکره کننده ایران بداند که آمریکا در هیچ شرایطی قابل اعتماد نیست

تیم مذاکره کننده ایران بداند که آمریکا در هیچ شرایطی قابل اعتماد نیست

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: تیم مذاکره کننده هسته ای ایران باید این موضوع را همواره در نظر داشته باشد که آمریکا به هیچ وجه و در هیچ شرایطی قابل اعتماد نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله شیخ مصطفی علما در خطبه های نماز جمعه این هفته کرمانشاه اظهار داشت: آمریکا یک دولت غیر قابل اعتماد است و مقام معظم رهبری بارها توجه سیاسیون کشور مخصوصا هیئت مذاکره کننده ایران را به این موضوع جلب کرده اند.

آیت الله علما گفت: همه تحریم ها و فشارها بر ملت ایران غیر قانونی و مصداق بارز نقض حقوق بشر است و تاکنون دلیل مشخصی برای آن از سوی آمریکا عنوان نشده است.

امام جمعه کرمانشاه گفت: خود آمریکایی ها می دانند که ملت ایران همه سختی ها و تحریم ها را به جان می خرند و تاکنون هم در راه آرمانهای نظام و انقلاب از سخت ترین گذرگاه ها عبور کرده اند. تیم مذاکره کننده هسته ای ایران باید این موضوع و غیر قابل اعتماد بودن غرب و آمریکا هیچگاه فراموش نکند.

وی با اشاره به فرارسیدن کریسمس و عید مسحیان جهان گفت: مایه تأسف است که پیروان حضرت عیسی (ع) ظلم ستیزی آن حضرت را فراموش کرده اند و روحانیون و بزرگان آنها در برابر بیدادهای ستمگران سکوت را پیشه کرده اند.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به فرارسیدن اربعین حسینی گفت: ثمر دهی قیام عاشورا از اربعین و روز زیارت مجدد قبور شهدای کربلا توسط اهل بیت(ع) آغاز شد و از آن پس بود که این عظمت و بزرگی در تا انتهای تاریخ ماندگار شده است.

کد خبر 2199518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha