پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ دی ۱۳۹۲، ۱۰:۵۱

پورغلامی:

فردا تراکتورسازی هم مثل فجر میهمان است/ بازیکنان در این سرما کالری نمی سوزانند

 فردا تراکتورسازی هم مثل فجر میهمان است/ بازیکنان در این سرما کالری نمی سوزانند

تبریز – خبرگزاری مهر: مربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: در بازی فردا ما هم مثل تیم فجرسپاسی میهمان هستیم چراکه در طول هفته در سالن تمرین کرده ایم و به سرمای شدید عادت نکردیم.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد پورغلامی در کنفرانس خبری قبل از بازی تیم های تراکتورسازی تبریز و فجرسپاسی شیراز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فردا بازی مهمی با فجر داریم و باید تمرکز خود را حفظ کنیم، بعد از پیروزی مقابل تیم نفت مسجد سلیمان تیم ما به لحاظ روحی و روانی شرایط بهتری پیدا کرده است.

وی ادامه داد: با این حال تیم ما پس از بازگشت از اهواز، خوب تمرین نکرده و تمرینات ما در سالن بوده است. وقتی تیمی در سالن و در فضای کوچک تر تمرین می کند، بالطبع نمی تواند کارهای تاکتیکی را مرور کند و ما بیشتر در بخش هوازی کار کرده ایم.

پورغلامی که در غیاب جلالی محروم به کنفرانس خبری آمده بود، گفت: با توجه به شرایط تمرینی ما در طول هفته، باید بگویم که ما نیز مثل تیم فجر در بازی فردا میهمان هستیم. با این حال برای پیروزی در این بازی خانگی امیدواریم تا بتوانیم همچنان در بین تیم های بالای جدولی بمانیم.

وی افزود: هم من و هم آقای جلالی مخالف تمرین در سالن هستیم اما وقتی دیدیم بازیکنان در این هوای سرد کالری نمی سوزانند و حتی عرق هم نمی کنند، از عقیده خود عقب نشینی کردیم و مجبور شدیم به سالن برویم. باید بگویم که من تاکنون چنین سرمای شدیدی را ندیده بودم.

مربی تیم فوتبال تراکتورسازی در پاسخ به این سئوال که آیا تراکتورسازی تاکتیک مناسبی برابر بازی قابل پیش بینی فجرسپاسی دارد، تصریح کرد: ما در نیم فصل دوم برابر گسترش فولاد و ذوب آهن که هر دو تیم در زمین خود تجمع خوبی داشتند، بازی کردیم و تا حدودی می دانیم که برابر چنین تیم هایی چطور بازی کنیم، می دانیم که فجر بازی دفاعی برابر ما انجام خواهد و از این رو باید تاکتیک خاصی برای عبور از دفاع این تیم داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما باید هوشیار بازی کنیم، هم در دفاع و هم حمله. ما نباید کاملا غرق در حمله شویم چراکه تیم فجر با استفاده از بازیکنان سرعتی که دارد، می تواند در ضدحملات خطرناک ظاهر شود.

پورغلامی اظهار کرد: تیمی که می خواهد قهرمان شود باید آرامش کامل داشته باشد و شرایط خوب برای تیم فراهم باشد، وگرنه هیچ تیمی با شرایط نا آرام نمی تواند نتیجه خوب بگیرد.

وی در پایان گفت: آقای جلالی از سوی کمیته انضباطی یک جلسه محروم شده و فردا از روی سکوها بازی را تماشا خواهد کرد، البته من خودم هم دوست دارم که از بالا بازی تیمم را ببینم چراکه در این حالت یک مربی می تواند اشراف کافی به تیم خود داشته باشد. ما فردا سعی خواهیم کرد که خلاء آقای جلالی احساس نشود.

تیم تراکتورسازی از چارچوب بازی های هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، از ساعت 14:30 فردا شنبه 14 دی در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به دیدار تیم فجرسپاسی شیراز خواهد رفت.

کد خبر 2206978

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha