پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ دی ۱۳۹۲، ۱۳:۴۲

حجت الاسلام کریمی:

وحدت مسلمانان نیمی از نقشه های دشمنان را خنثی خواهد کرد

وحدت مسلمانان نیمی از نقشه های دشمنان را خنثی خواهد کرد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: یکی از کارشناسان مذهبی و مدرسین حوزه علمیه کرمانشاه وحدت مسلمانان را خنثی کننده نیمی از نقشه های دشمنان اسلام عنوان و بر همدلی و ایجاد وحدت لازم میان مسلمین تاکید کرد.

حجت الاسلام عبدالله کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: حضرت امام (ره) با درایت خاصی دوازدهم تا هفدهم ربیع الاول را به عنوان هفته وحدت نامگذاری کردند و با این کار بر اتحاد و همدلی میان جوامع اسلامی افزودند.

وی خاطرنشان کرد: وحدت، همدلی و یکپارچگی مسلمانان گام بلندی در راستای تحقق اهداف کشورهای اسلامی است و اگر این وحدت و همدلی میان مسلمین وجود داشته باشد مطمئنا نتایج بهتری برای آنان رقم خواهد خورد.

حجت الاسلام کریمی با تاکید بر اینکه دشمنان همواره به دنبال برهم زدن وحدت میان مسلمانان بوده اند، یادآور شد: آن ها با این کار چند هدف عمده را دنبال می کنند که مهمترین آن ها حکمرانی بر ممالک اسلامی و کشتار مسلمانان است.

وی در پاسخ به این سوال که آن ها تا چه اندازه در تحقق برنامه و هدف خود موفق بوده اند، اظهار داشت: اگر نگوئیم به طور 100 درصد اما تا حدودی موفق بوده اند و دلیل این ادعا نیز وضع موجود مسلمانان در کشورهای سوریه، فلسطین، یمن، مصر و برخی دیگر از کشورهای اسلامی است که لطمات فراوانی از عدم اتحاد کافی میان مسلمانان متحمل شده اند.

امام جماعت مسجد قبا ادامه داد: امروز مسلمانان مظلوم سوریه در حالی هر روز باید شاهد جنایاتی در کشور خود باشند که متاسفانه برخی کشورهای اسلامی از تروریست های این کشور حمایت و امکانات لازم برای ترور و قتل و کشتار آنان در اختیارشان گذاشته شده است.

حجت الاسلام کریمی خاطرنشان کرد: حال اگر برعکس این قضیه اتفاق می افتاد و مسلمانان به جای اینکه در فکر نابودی یکدیگر باشند از حقوق هم دفاع و همدل و یکپارچه مقابل دشمنان می ایستادند آیا بازهم شاهد این فجایع در برخی کشورهای اسلامی و کشتار بی رحمانه مسلمانان آن ها بودیم؟

وی افزود: اتحاد 1.5 میلیارد مسلمان اگر به معنای واقعی کلمه شکل بگیرد هیچ قدرتی در دنیا قادر نخواهد بود حتی فکر تعدی به کشوری اسلامی را در ذهن بپروراند و آن زمان است که قدرت جهان به دست مسلمانان خواهد افتاد.

کریمی حفظ وحدت میان پیروان مذاهب شیعه و سنی در کشور و در برهه کنونی را امری لازم و ضروری عنوان کرد و گفت: البته در این خصوص یکپارچگی خوبی میان پیروان این دو مذهب وجود دارد و بدون کمترین مشکلی در کنار یکدیگر زندگی می کنند.

وی در پایان اتحاد مذاهب شیعه و سنی در کرمانشاه را نیز مناسب ارزیابی کرد و از بزرگان این دو مذهب در استان خواست این اتحاد را تقویت کنند.

کد خبر 2214358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha