۳۰ دی ۱۳۹۲، ۱۲:۱۹

بندرآبادی:

نهضت امام‌‌ خميني (ره) سيماي حقيقي اسلام را به جهان تشنه عدالت نشان داد

نهضت امام‌‌ خميني (ره) سيماي حقيقي اسلام را به جهان تشنه عدالت نشان داد

شاهرود - خبرگزاری مهر: معاون استاندار سمنان و فرماندار شهرستان شاهرود گفت: نهضتي كه امام‌‌ خميني (ره) پرچمدار و پايه‌گذار آن بود، توانست غبار از چهره اسلام زدوده و سيماي حقيقي آن را پس از 14 قرن به جهان تشنه عدالت نشان دهد به همین دلیل این انقلاب در جهان اسلام به عنوان " امام‌‌ خميني (ره)" شناخته شده است.

مهدی بندرآبادی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به اینکه نهضتي كه امام‌‌ خميني (ره) پرچمدار و پايه‌گذار آن بود، توانست غبار از چهره اسلام زدوده و سيماي حقيقي آنرا پس از 14 قرن به جهان تشنه عدالت نشان دهد، افزود: به همین دلیل انقلاب ايران در جهان اسلام به عنوان "انقلاب امام‌‌ خميني (ره)" شناخته شده است.

وی از برگزاری ویژه برنامه های دهه فجر در حوزه های فرهنگی و هنری، قرآنی و مذهبی، علمی و پژوهشی، خدماتی و رفاهی، ورزشی و سرگرمی همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

فرماندار شهرستان شاهرود افزود: امام‌خميني با همان منطقي كه نهضت اسلامي را آغاز كرده بود، در اوج فتنه‌ها و فشارهاي خارجي انقلاب را هدايت كرد و آن را با اراده خويش به دوره سازندگي و ثبات هدايت کرد پس مهمترین وظیفه ما پیام رسانی و به تصویر کشیدن وقایع  انقلاب برای نسل جوان است.

وی ضمن یادآوری اینکه با وجود همه ناباوري ها و تمامي تلاشهايي كه در سطح بين‌‌المللي براي حفظ رژيم شاه و جلوگيري از موفقيت امام‌ خميني (ره) بعمل آمد، انقلاب اسلامي در مرحله نخست مبارزات خويش پيروز شد بیان کرد: از اين جهت پيروزي آن بيشتر به يك معجزه شبيه بود تا تحولي عادي.

بندرآبادی تصریح کرد: توده‌‌هاي بي شماري كه خارج از تحليل‌هاي معمول، به گفته‌‌ها و وعده‌هاي امام باور قلبي داشتند، عموم تحليل‌گران سياسي و همه كساني كه در رخدادها و حوادث ايران دخيل بودند وقوع چنين پيروزي را، حتي تا روزهاي واپسين عمر رژيم شاه ناممكن مي‌دانستند.

وی اجرای برنامه دیدار از آسایشگاه سالمندان و خانواده شهدا، برگزاری یادواره شهدای انقلاب اسلامی، برگزاری مسابقات ورزشی در سطوح مختلف را از دیگر برنامه های پیش بینی شده در دهه فجر دانست و افزود: به همین مناسبت پارک شهرک بهارستان با مساحت شش هزار متر مربع و پارک شهید بهشتی با سه هزار متر مربع در دهه فجر به بهره برداری می رسد و  تعداد 20 تابلو از تصاویر شهدا از میدان هفتم تیر در خیابان های شهر نصب می شود.

معاون استاندار و فرماندار شهرستان شاهرود با اشاره به اینکه بیش از 180 برنامه توسط کمیته بسیج و 35 برنامه ورزشی هم توسط کمیته ورزش و جوانان تدارک دیده شده است، تصریح کرد: برگزاری نشست ها، همایش تولید و اقتصاد مقاومتی، کارگاه های تبیین دستاوردهای انقلاب، تجلیل از فرزندان نخبه، تجلیل از زنان روستایی، تجلیل از شهدا، مسابقات علمی و فرهنگی، تجلیل از دانش آموزان مبتکر و ... نیز بخشی از برنامه های این ستاد است که متناسب با نامگذاری امسال در نظر گرفته شده است.

بندرآبادی خاطرنشان کرد: نهضتي كه در 22 بهمن 1357 به پيروزي رسيد، امروزه براي بسياري از ملل جهان چراغ راه زندگي است و اينك انقلابي در جهان معاصر و در منطقه امن غربيها پيروز شده بود كه شعار اصلي آن "نه شرقي نه غربي" بود.

وی افزود: نهضت امام در ايران مستقيماً با امپرياليسم آمريكا در افتاده بود و شكست را بر او تحميل كرده بود و براي نخستين بار در عصر حاضر، دين را به عنوان عاملي حركت‌زا در پهنه مبارزات ملتها مطرح کرده است.

فرماندار شهرستان شاهرود گفت: پيام اصلي انقلاب اسلامي ماهيتي فرهنگي داشت و مبتني بر انديشه ديني و ارزش هاي معنوي بود پيروزي انقلاب به معناي صدور پيام و ارزش هاي آن و به حركت در آمدن موجي از خيزش هاي رهايي بخش در كشورهاي اسلامي و جهان سوم بود به همین خاطر مردم فهیم و همیشه در صحنه ایران با تمام توان خود از آن حمایت می کنند و در باشکوه برگزار کردن این جشن بزرگ از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهند کرد.

بندرآبادی در خاتمه تاکید کرد: پيروزي انقلاب اسلامي در ايران تنها يك حادثه داخلي براي تغيير يك رژيم سياسي نبود بلكه همان‌گونه كه بسياري از دولتمردان آمريكائي، اسرائيلي و اروپائي در خاطرات خود از آن روزها تعبير كرده‌‌اند، انقلاب از ديدگاه آنان زلزله‌اي ويرانگر براي جهان غرب بود.

کد خبر 2217551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha