پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۱۴

ضرورت ساماندهی معتادان سنندج/ وقوع جرایم سایبری ناشی از عدم آگاهی مردم است

ضرورت ساماندهی معتادان سنندج/ وقوع جرایم سایبری ناشی از عدم آگاهی مردم است

سنندج - خبرگزاری مهر : فرمانده انتظامی سنندج گفت: پلیس برای جمع‌ آوری معتادان و مواد فروشان آمادگی لازم را دارد و در صورتی که مکانی مناسب برای نگهداری معتادان وجود داشته باشد پلیس ظرف 24 ساعت شهر سنندج را پاکسازی می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش زیستی شامگاه دوشنبه در نشست هم‌ اندیشی فرماندهان انتظامی استان کردستان با اعضای شورای شهر سنندج اظهار داشت: در حال حاضر قبرستان تایله و خیابان شهدا در حال پاکسازی است اما پلیس ظرفیت نگهداری معتادین را ندارد و باید مراکز نگهداری براي آنها وجود داشته باشد تا شاهد بازگشت زود هنگام معتادان به این مناطق نباشیم.

وی با اشاره به این مطلب که هدف پلیس صیانت از مردم در برابر مشکلات و معضلات مختلف اجتماعی است، افزود: پلیس آمادگی لازم براي همكاري با تمام دستگاهای مربوطه در بحث جمع آوری معتادین را دارد.

فرمانده انتظامی شهرستان سنندج بیان کرد: داشتن مکانی مناسب برای جمع آوری معتادین هم امنیت اجتماعی را به دنبال دارد و هم می تواند در کمک و بازگشت مجدد معتادین به جامعه موثر باشد و به همين دلیل انتظار مي رود تمامي ادارات و سازمان هاي دولتي مسئول در اين حوزه همكاري و مشاركت بهتري داشته باشند.

جرایم سایبری به دلیل عدم آگاهی اتفاق می افتد

در ادامه این جلسه رئیس پلیس فتا استان کردستان گفت: متاسفانه 75 درصد از مشاغل با اینترنت و فضای مجازی ارتباط دارند که به دلیل عدم آگاهی کافی مورد تعرض سودجویان قرار می گیرند و در همين راستا اطلاع رساني به مردم در خصوص عواقب اين پديده مخرب يك امر لازم و ضروري است.

فرامرز شاکری اظهار داشت: اطلاع رسانی و داشتن آگاهی کافی می تواند بسیاری از جرایم سایبری را کاهش دهد و این امر تنها با فرهنگ سازی مناسب در بین آحاد جامعه امکان پذیر است و نه تنها پليس بلكه بايد ديگر ادارات و سازمان هاي دولتي استان و سطح شهرستان در اين امر مشاركت داشته باشند.

وی با اشاره به وضعيت كلاهبرداري هاي اينترنتي در استان كردستان و ديگر نقاط كشور از سوي افراد سودجو و فرصت طلب افزود: در حال حاضر جرایم به سمت اینترنتی و مجازی بودن سوق داده شده است و سودجویان با استفاده از مهارت های خاص دنیای اینترنت کلاهبرداری های کلانی انجام داده اند.

رئیس پلیس فتا استان کردستان بیان کرد: باید با اطلاع رسانی مناسب و آموزش، راههای استفاده سودجویان را سد کنیم.

شاکری یادآور شد: انتظار می رود با همکاری مردم و پلیس و فرا گرفتن آموزش های لازم بتوانیم در کاهش جرایم سایبری توفیقات ارزنده ای کسب کنیم كه آگاهي و اطلاع داشتن خود مردم در اين زمينه از اهميت ويژه اي برخوردار است.

نشست اعضاي شوراي اسلامي شهر سنندج با فرماندهان نظامي و انتظامي استان كردستان در راستاي افزايش همكاري هاي با هدف رفع مشكلات و معضلات مختلف شهر سنندج به ويژه در بخش هاي اجتماعي برگزار شد.

در اين نشست هر كدام از اعضاي شوراي اسلامي شهر سنندج و ديگر فرماندهان نظامي و انتظامي هم به بيان ديدگاه هاي خود در حوزه هاي مختلف پرداختند.

کد خبر 2223077

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha