۱۲ بهمن ۱۳۹۲، ۱۵:۰۲

باباخانی:

 روايت زندگي امام خميني ( ره ) برای کودکان و نوجوانان نمایش داده می شود

 روايت زندگي امام خميني ( ره ) برای کودکان و نوجوانان نمایش داده می شود

مشهد – خبرگزاری مهر: مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی گفت: روايت زندگي امام خميني ( ره ) با بهره گيري از منابع و مستندات موجود در مركز در قالب روايت تصويري و نمايشگاه عكس برای کودکان به نمایش گذاشته می شود.

راضیه باباخانی در گفتگو با خبرنگار مهر ابراز کرد: هم زمان با ایام دهه فجر در کانون های سراسر استان خراسان رضوی هم برنامه های ویژه ای برای آشنائی هر چه بیشتر کودکان و نوجوانان با وقایع انقلاب و حال و هوای آن روز ها ی شهرمان برگزار می شود.

وی عنوان کرد: امروز به عنوان روز اول این دهه مبارک روايت زندگي امام خميني ( ره ) قبل از انقلاب، زمان انقلاب و پس از انقلاب با بهره گيري از منابع و مستندات موجود در مركز در قالب روايت تصويري پاورپونت و نمايشگاه عكس برای کودکان به نمایش گذاشته می شود.

باباخانی افزود: همچنین روايت حضوري در قالب روايت زندگي امام توسط مربيان با فضاسازي محيطي مناسب ورود امام ( ره ) همراه با دعوت ازمسئولان و خانواده ها امروز انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: 13 بهمن ماه هم با ارائه نمايشگاهي از آثار اعضا، مناسب با عناوين موضوعي روزشمار ايام مبارك دهه فجر در قالب آثار ادبي شعر ، قصه و دل نوشته ، آثار هنري ، شامل خوشنويسي ، نقاشي ، سفال  ، انيميشن ، نمايش خلاق و آثار فرهنگي شامل نشريه ديواري و كتاب سازي برای کودکان و نوجوانان برگزار می شود.

بابخانی با اشاره به دعوت از پژوهشگران جوان دانش آموزي در ایام دهه فجر تصریح کرد: برگزاري نمايشگاه آثار تحقيقي و پژوهشي اعضا، معرفي پژوهشگران برگزيده مراكز در سطح شهرستان ،استان و كشور و تقدير از پژوهش گران فعال و برگزيده از دیگر برنامه های دهه فجر است.

وی در پایان ابراز کرد: همچنین با معرفي و بزرگداشت مقام شهداي هسته اي الگوهاي خودباوري ، نهضت علمي و آينده سازي در انقلاب اسلامي به کودکان و نوجوانان شناسانده می شود.

کد خبر 2226125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha