به گزارش خبرنگار مهر، شاهین پاکروح پیش از ظهر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه چهار محال بختیاری تولید کننده آب سطحی در کشور است، گفت: تولیدات آب این استان اول باید به خود استان برگردد و مردم این استان از خیر و برکات آب استان بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه پرت شبکه آب در این استان 23 درصد است، بیان داشت: این استان رتبه خوبی در سطح کشور برخوردار است.
معاون هماهنگی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره بر اینکه وظیفه اصلی مدیران و کارکنان و تمامی اعضای شرکت آب و فاضلاب ارائه خدمات با کیفیت و کمیت بالا است، بیان کرد: آب موضوعی است که با سلامت افراد جامعه سر و کار دارد و این کار کار ساده ای نیست و باید آب با کیفیت در اختیار مردم قرار گرفته شود.
پاکروح اذعان داشت: باید تمامی نیرو های انسانی برای ارائه خدمات بهتر و برتر در صحنه حضور داشته باشند و بایکدیگر اجماع و هم افزایی داشته باشند.
معاون هماهنگی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تاکید کرد: استان چهارمحال و بختیاری یکی از تولید کنندگان آب با کیفیت است و باید مصارف آب با مدیریت مناسب مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما