پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۵:۳۳

سلیمانی:

بهره گیری از ظرفیتهای استان چهارمحال و بختیاری برای ایجاد اشتغال ضرورت دارد

بهره گیری از ظرفیتهای استان چهارمحال و بختیاری برای ایجاد اشتغال ضرورت دارد

شهرکرد - خبرگزاری مهر: استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیکاری یکی از مشکلات مهم این استان است، گفت: بهره گیری از ظرفیتهای استان چهارمحال و بختیاری برای ایجاد اشتغال ضرورت دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی پیش از ظهر چهار شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی این استان در دفتر امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه بهره گیری از ظرفیتهای استان چهارمحال و بختیاری برای ایجاد اشتغال ضرورت دارد، اظهار داشت: بیکاری جوانان در استان منشا بسیاری از مشکلات است و باید این مهم مورد توجه قرار گیرد و با ساز وکار مناسب مشکل بیکاری در استان را حل کرد.

وی عنوان کرد: استان چهارمحال و بختیاری ظرفیتهای و پتانسیلهای خوبی دارد و باید در مسیر اشتغال قرار گیرند و از آنها باید برای ایجاد اشتغال بهره گرفت.

توجه به آسیب های اجتماعی استان از مهم ترین اولویتهای شورای فرهنگ عمومی است

وی تشکیل قرارگاه فرهنگی در استان را از ضروریت ها بیان کرد و گفت: شورای فرهنگ عمومی استان باید نقش خود را در این راستا به خوبی محقق سازد.

سلیمانی لزوم توجه به مسائل داخلی و آسیب های اجتماعی استان را از مهم ترین اولویت های شورای فرهنگ عمومی بیان کرد و گفت: اگر این شورا می خواهد در قالب یک قرارگاه فرهنگی در استان نقش آفرین باشد، باید در همه امور فرهنگی و با تمام توان وارد میدان شود که در این میان، نقش آفرینی دستگاه های متولی بسیار ملموس تر است.

استاندار چهارمحال و بختیاری  با اشاره به در پیش بودن سالروز تأسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد، خواستار گسترش هر چه بیشتر این کانون ها در استان شد و افزود: هر چه قدر بتوانیم کانون های فرهنگی هنری مساجد را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش دهیم، در واقع به رشد فکر جوانان و نوجوانان کمک کرده ایم.

کد خبر 2245004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha