پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ اسفند ۱۳۹۲، ۱۶:۴۸

عبداللهی در گفتگو با مهر:

جابجایی 9 میلیون مرسوله پستی در اردبیل/ فعالیت 500 مرکز پستی در استان

جابجایی 9 میلیون مرسوله پستی در اردبیل/ فعالیت 500 مرکز پستی در استان

اردبیل – خبرگزاری مهر: مدیرکل پست استان اردبیل از ارسال و توزیع بالغ بر 9 میلیون مرسوله پستی در این استان طی سال 92 خبر داد.

احمد عبداللهی در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح عملکرد پست استان در سال 92 افزود: از این تعداد چهار میلیون مرسوله در سطح استان جمع آوری و به سایر نقاط کشور ارسال شده است.

وی اضافه کرد: علاوه بر این در همین مدت بیش از پنج میلیون مرسوله نیز از سایر مبادی ذیربط و استان های کشور قبول و در سطح استان توزیع شده است.

مدیرکل پست استان با بیان اینکه این فعالیت ها با بهره گیری از 500 نقطه تماس پستی و آخرین فناوری های ارتباطی محقق شده است، تاکید کرد که پست اردبیل تلاش کرده که اقدامات خود را با کمترین هزینه انجام دهد.

وی با اشاره به ارائه خدمات متعارف جدید پستی در استان، قبول مدارک و توزیع بیش از 10 هزار و 562 مورد سند تک برگی ثبت اسناد و املاک و توزیع 9 هزار و 853 برگ جرائم نامحسوس راهنمایی و رانندگی را از دیگر اقدامات این شرکت برشمرد.

65 هزار کدپستی در اردبیل بروزرسانی شد

عبداللهی بروزرسانی بیش از 65 هزار مورد کدپستی ده رقمی اماکن شهری و روستایی را از دیگر فعالیت های قابل توجه پست استان دانست و تصریح کرد: در سال جاری انجام امورات هزار و 423 مورد پلمپ دفاتر شرکت ها نیز از سوی این شرکت اجرا شده است.

وی با اشاره به برخی ممنوعیت های پستی از جمله انواع مایعات، مواد فاسدشدنی و یا انواع اسپری که امکان انفجار  و یا آتش سوزی در حین جابجایی دارند، عنوان کرد: ضمن اینکه برخی مرسولات نیز محدودیت قیمت دارند که با توجه به نوع مرسوله توسط گمرک اعلام می‌شود و به دلیل با ارزش بودن از طریق پست ارسال نمی‌شوند.

این مسئول همچنین با بیان اینکه قوانین پستی هر کشور تابع مقرات اتحادیه جهانی پست بوده و همه کشورها تحت نظر این سازمان فعالیت دارند، یادآور شد: قوانین جهانی پس از تصویب در مجلس قابلیت اجرایی دارد.

وی با بیان اینکه همه مرسولات خارجه پستی از طریق گمرک ترخیص می‌شوند، بیان کرد: هزینه‌های مرسولات بر اساس سرویس‌های مختلف پست از جمله  عادی، سفارشی، پیشتاز و امانت و با توجه به وزن و مقصد مرسولات تعیین می‌شود.

مرسوله های ارسالی خارجی قابل رهگیری است

عبداللهی ادامه داد: مثلا کالایی که به کشور آمریکا پست شود با همان کالای مشابه که به کشور ترکیه پست شود به دلیل بعد مسافت از نظر هزینه متفاوت خواهد بود.

وی در خصوص امنیت خدمات پستی خارجی افزود: با توجه به اینکه ایران تحت نظر سازمان جهانی پست فعالیت دارد به سیستم I.P.S متصل است که در آن مرسولات با هر خدمت پستی که جابجا شوند از ابتدای تحویل به اداره پست مبداء بارکد خورده و تمام مراحل آن شامل زمان ورود و خروج، تحویل به گمرگ، زمان تحویل به پست کشور مقصد از طریق جستجوی بارکد مرسوله امکان پذیر است.

به گفته مدیرکل پست استان پیگیری مرسوله از سوی افراد و شهروندان در سایت www.post.ir و در لینک رهگیری مرسولات پستی امکان‌پذیر است.

کد خبر 2259603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha