تجهیز مساجد ورودی شهرهای آذربایجان شرقی برای پذیرایی از مسافران نوروزی

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: مساجد ورودی شهرستان ها و بخش های مختلف آذربایجان شرقی تجهیز شده اند و آماده استقبال و پذیرایی از مسافران نوروزی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام میکائیل اسکندری بعد از ظهر پنج شنبه در جریان بازدید و نظارت از امکانات چند مسجد ورودی تبریز به خبرنگاران گفت: پیش بینی می شود تعداد سفرهای نوروزی از فردا افزایش یابد که برای آرامش خاطر مسافران همه ی مساجد ورودی شهرستان ها آماده پذیرایی از مسافران هستند.

وی با بیان هماهنگی های صورت گرفته با نهادها و سازمان زیربط برای پذیرایی از مسافران گفت: بیشتر مساجد اماده هستند و ارائه این خدمات تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد.

حجت الاسلام اسکندری همچنین در خصوص برنامه ریزی های صورت گرفته مبنی بر اعزام روحانیون و مبلغان دینی به امام زاده ها گفت: هر ساله در لحظه تحویل سال نو خیل عظیمی از مردم آذربایجان شرقی در امام زاده ها و مساجد مشغول دعا و خواندن قران هستند که امسال نیز حضور این مبلغان در امام زاده ها باعث رونق مراسم می شود.

اسکندری همچنین با تبریک فرارسیدن سال جدید به ملت ایران گفت: اداره کل تبلیغات اسلامی استان نیز در راستای ارائه خدمت به مسافران نوروزی ، هم پای دیگر سازمان ها اقداماتی از قبیل استقرار روحانیون در بخش ها ، شهرستان ها و دهستان ها و هماهنگی با انجمن های اسلامی مساجد جهت استقبال از میهمانان نوروزی انجام داده است.

کد خبر 2259857

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha