به گزارش خبرنگار مهر، محمود قربانزاده پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال گذشته 728 هزار راس دام علیه بیماری برسلوز (تب مالت) در خراسان جنوبی واکسینه شدند.
وی کنترل و پیشگیری بیماریهای دامی و بیماریهای مشترک بین انسان و دام از طریق واکسیناسیون را نیازمند به یک برنامه ریزی طولانی دانست و افزود: طرح واکسیناسیون علیه بیماری برسلوز با هدف ارتقای شاخصهای بهداشتی در بخش دام و طیور اجرا می شود.
قربان زاده از افزایش شاخص های بهداشتی خبر داد و گفت: افزایش شاخصهای بهداشتی سبب ایجاد بستری مناسب برای سرمایه گذاری در این حوزه است.
وی همچنین بیان داشت: طی سال گذشته در راستای کنترل و پیشگیری از بیماریهای دامی 4 میلیون و 934 هزار نوبتسر دام در خراسان جنوبی مورد واکسیناسیون قرار گرفتند.
قربان زاده اظهار داشت: در راستای دستیابی به یک جامعه بهداشتی و سالم که از اهداف استراتژیک و بلند مدت سازمان دامپزشکی کشور است، واکسیناسیون دامها علیه بیماریهای دامی و بیماریهای مشترک بین انسان و دام انجام می شود.
وی مبارزه با بیماری های دامی را از اولویت های دامپزشکی استان دانست و ادامه داد: در سال گذشته همچنین 930 هزار نوبتسر دام در خراسان جنوبی علیه تب برفکی واکسینه شدند.
قربان زاده با اشاره به اینکه صیانت و حراست از سرمایه دامی استان از وظایف حاکمیتی است، اظهار داشت: اختصاص 25 درصد از وضعیت اشتغال کشور به بخش کشاورزی و دام مراقبت از این سرمایه را دو چندان میکند.
معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بیماریهای شاربن، تب برفکی و هاری از بیماریهای مهلک در بین دامها است، افزود: در سال گذشته یک میلیون و 140 هزار راس دام سبک و سنگین توسط اکیپهای عملیاتی دامپزشکی خراسان جنوبی علیه بیماری شاربن واکسینه شدند.
نظر شما