به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم حسین زاده شامگاه یکشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان کردستان كه با حضور اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: کردستان درارای پتانسیل ها و ظرفیت های بالایی است و برنامه ریزی و جذب اعتبارات مناسب می تواند در توسعه یافتگی استان نقش بسزایی داشته باشد.
وی با اشاره به این مطلب که بسیاری از پروژه ها مانند صنايع تبدیلی و کشاورزی پروژه هاي مادر هستند و می توانند در اقتصاد و اشتغال استان تاثیر داشته باشند، افزود: برنامه ریزی و توجه به برنامه جامع و تفصیلی توسعه استان كردستان در تحقق اهداف موثر است.
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شوراي اسلامي بیان کرد: جبران عقب ماندگی های کردستان نیازمند تبعیض مثبت مسئولان در بحث اختصاص اعتبارات است و نگاه مدیران باید همسو با جهاد اقتصادی باشد.
حسین زاده با اشاره به این مطلب که شورای برنامه ریزی باید بر اساس آمار واقعی برنامه ریزی کند و اعتبارات ویژه را جذب کند، یادآور شد: مشکلات استان کردستان زیاد است و انتظار می رود با برنامه ریزی تا حدی مشکلات کاسته شود.
وی ادامه داد: متاسفانه وضعیت پروژه ها نوعی سردرگمی ایجاد کرده و مسئولان استانی باید با برنامه ریزی پروژه ها را اولویت بندی و برای آنها اعتبار جذب کنند.
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شوراي اسلامي در پايان سخنان خود در اين نشست گفت: برنامه ریزی و تعامل مناسب تمامی دستگاه ها می تواند در توعه استان و اتمام پروزه ها نقش موثری داشته باشد.


نظر شما